BIS beurs 2017
Bouw- en Inspiratiesalon 2017
BIS beurs 2017
Bouw- en Inspiratiesalon 2017

Warmteshop infrarood verwarming op BIS beurs 2017

Infrarood verwarming op de BIS beurs 2017

De Warmteshop kon ook dit jaar niet ontbreken op één van de toonaangevende beurzen in Vlaanderen. De BIS beurs pakt uit met 7 hallen bouw en renovatie technologieën. Dit wordt u aangeboden door meer dan 480 exposanten. U hebt keuze uit diverse takken van de bouwsector. Met ongeveer 75.000 bezoekers per editie, is de BIS beurs één van de grootste bouwbeurzen van Vlaanderen. Denkt u aan bouwen of verbouwen? Dan is een bezoek aan de BIS beurs een verstandige tijdsbesteding. U vindt er zeker en vast wat u zoekt voor uw woning of bedrijf.

infrarood verwarming op BIS beurs 2017

De Warmteshop verwacht u op zijn stand van 40 m² om u een klein stukje uit haar gamma infrarood panelen te kunnen demonstreren. Wij tonen u hier de grote marktleiders in de wereld van infrarood verwarming zoals Welltherm, Ecaros, Star Progetti, Mo-El, enz. Ons professioneel team geeft u een warm ontvangst en leggen u op een eenvoudige manier uit wat de grote voordelen van een infrarood verwarming zijn. Breng alvast uw plan of afmetingen van uw woning mee zodat u reeds op de beurs een idee kan krijgen van welke verwarming voor u het beste is.

Ons berekeningsteam zal voor u dan een offerte berekenen welke u na de beurs mag ontvangen, let wel dit is volledig gratis en vrijblijvend. Indien uw woning van zonnepanelen voorzien is kunnen wij ook uitrekenen hoeveel van het overige vermogen u kan gebruiken voor de verwarming van uw woning.

Zuinig en milieuvriendelijk verwarmen

Infrarood panelen zijn energievriendelijk en budgetvriendelijk. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het verwarmen van uw woning of bedrijf. Indien u deze infrarood verwarming voorziet van groene stroom, of beter nog, aansluit op uw zonnepanelen, dan verwarmt u uw woning zonder CO² uitstoot te veroorzaken. Onze planeet en uw kinderen zullen u eeuwig dankbaar zijn.

Warmteshop
BIS beurs

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *