calefactor_heliosa_66BX5_foto_2
infrarood-terrasverwarming
calefactor_heliosa_66BX5_foto_2
infrarood-terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming: geniet meer van uw terras

Belgen maken er een nationale sport van om massaal hun terras op te zoeken van zodra het  zonnetje zijn warmte laat voelen. Maar wat als de zon eens niet van de partij is? Of wat als het ’s avonds te snel begint af te koelen? Meestal wordt het terras dan noodgedwongen verlaten. Maar met een infrarood terrasverwarming erbij wordt het een heel ander verhaal…

Dankzij een infrarood terrasverwarmer kunt u ’s avonds veel langer blijven zitten en geniet u ook op minder warme dagen volop van uw terras. Zo’n infrarood terrasverwarmer is bijzonder energiezuinig en richt zijn warmte rechtstreeks op mensen en objecten. Om die reden doet het effect sterk denken aan dat van zonnestralen, maar dan zonder de gevaarlijke straling.

Infrarood terrasverwarmingen zijn efficiënt en energiezuinig

In vergelijking met andere verwarmingssystemen is infrarood terrasverwarming veruit de efficiëntste en meest energiezuinige verwarming. Bovendien is de technologie volkomen veilig, omdat er geen ontvlambare brandstoffen aan te pas komen.

Een infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een model dat tegen de gevel of onder uw afdak gemonteerd wordt. Er bestaan verplaatsbare exemplaren op een staander of in de vorm van een elegant zuiltje. En wat als u wel het effect van de verwarming wil ervaren, maar ze zo min mogelijk wil zien? In dat geval kiest u best voor een model dat geïntegreerd kan worden in een tuintafel. Tot slot bestaan er ook nog modellen die gemakkelijk onder een parasol kunnen opgehangen worden.

De meeste infrarood terrasverwarmingen laten zich eenvoudig installeren en zijn robuust en waterdicht. Zo hoeft u zich niet de minste zorgen te maken als er een Belgische stortbui losbarst.

Hoeveel vermogen heeft uw infrarood terrasverwarming nodig?

Afhankelijk van de grootte van uw terras en de manier waarop het ingedeeld is, heeft uw infrarood terrasverwarming minder of meer vermogen nodig. Gebruik volgende wattages als uitgangspunt:

1-Terras tot 6 m2: Infrarood verwarming van 1.500 watt

2-Terras tussen de 6 en 10 m2: Infrarood verwarming van 2.500 watt

3-Terras tussen de 10 en 16 m2: Infrarood verwarming van 3.000 watt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *