fbpx

Infrarood verwarming met led lichten

Infrarood verwarming met led verlichting combineren

Hoewel de voordelen van infrarood verwarming steeds bekender worden, weten weinig mensen dat je infrarood verwarming met led verlichting kan combineren. Afhankelijk van de locatie in je woning en je persoonlijke voorkeuren, kies je best voor directe of indirecte led verlichting.

Directe of indirecte led verlichting?

Directe verlichting dient in de eerste plaats om de ruimte op een functionele, praktische manier te verlichten. Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte , zoals de muur of het plafond. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer.

Infrarood verwarming voor badkamer

Ook voor spiegels en glasplaten met infrarood verwarming

Eender welke infrarood verwarming – ook exemplaren met een spiegel of glasplaat aan de voorzijde – kan worden uitgerust met led verlichting. Bovendien kan de verlichting subtiel worden weggewerkt rondom het paneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Staat ook prachtig als infrarood verwarming badkamer met led verlichting.

Een bekend pluspunt van infrarood verwarmingssystemen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Gelukkig geldt dat ook voor de in te bouwen led verlichting. Zo kan je kiezen voor gewone, witte verlichting of kan je extra sfeer brengen met gekleurde leds. Met die laatste kan je een specifieke lichtkleur naar keuze instellen – je krijgt een handige afstandsbediening meegeleverd – of je kan de lichtkleur op een dynamische manier laten veranderen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een specifieke lichtsterkte. Als je enkel een subtiel, indirect lichteffect wenst, volstaat een beperkte lichtsterkte. Maar als je de led verlichting ook wilt gebruiken als directe lichtbron, heb je krachtigere leds nodig. Hoe dan ook verbruikt led verlichting bijzonder weinig energie, dus ook in dat opzicht is het een ideale partner voor je infraroodverwarming.

warmteshop infraroodpaneel met led verlichting

Twee vliegen in één klap

Door je verlichting – of een gedeelte ervan – te integreren in de infrarood panelen houd je meer vrije ruimte over aan de muren. Dat brengt meer rust in het interieur, al kan je de vrijgekomen ruimte natuurlijk ook inpalmen om extra fotokaders of schilderijen op te hangen. Een ander pluspunt is dat je slechts één stroomkabel nodig hebt waarmee je zowel de infrarood verwarming als de led verlichting kunt voeden.

Door de elektrische verwarming met verlichting aan het plafond te monteren heb je een kachel en verlichting in één. Dit is de ideale samenwerking van de twee items die het leven een stuk comfortabeler maken. Bij het plaatsen van een IR verwarming aan het plafond kom je vaak in conflict met het beperkt aantal aanwezige aansluitpunten in het plafond.

Dit probleem is gelijk opgelost door een warmtepaneel met ledverlichting. Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel het warmtepaneel als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. Het licht regel je met een draadloze schakelaar.

verwarming installeren infrarood paneel aansluiten

Hoe infrarood paneel aansluiten?

Eenvoudig zelf infrarood paneel aansluiten Een infrarood paneel aansluiten lijkt misschien een uitdagende taak, maar met de juiste aanpak en een beetje geduld kun je

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming kopen is het voordeligst bij Warmteshop. Elk infrarood verwarmingspaneel  is veilig en duurzaam.

Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoekdroger of infrarood spìegel, infrarood verwarming met print, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer,

Warmteshop zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming België zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik. 

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!