fbpx

Slimme oplossing voor moeilijk verwarmbare werkplaatsen

Infrarood verwarming Hoogstraten

Sommige werkplaatsen – denk bijvoorbeeld aan een receptie of aan een klein bureautje ergens in een hoek van het magazijn – krijg je met traditionele verwarmingssystemen niet zomaar opgewarmd. Maar met een degelijke infrarood verwarming kun je het probleem makkelijk oplossen.

Een warm welkom op het werk

Niemand werkt graag in een koude werkomgeving. Werken bij te lage temperaturen is trouwens niet alleen onaangenaam, het kan ook leiden tot gezondheidsklachten. Het probleem is dat een traditioneel verwarmingssysteem vaak niet genoeg capaciteit heeft om dergelijke lastige werkplaatsen te verwarmen. En in sommige gevallen lukt het misschien wel nog om zo’n ruimte na lange tijd warm genoeg te krijgen, maar meestal staat daar dan een torenhoog verbruik tegenover. Ook geen ideale oplossing dus.

warmteshop infraroodverwarming 800 -72

Niet de lucht, wel de mensen

Infrarood verwarming biedt in zo’n geval een oplossing. Dat komt omdat het bij dergelijk systeem niet nodig is om de lucht in de ruimte op te warmen. In plaats daarvan straalt een infrarood verwarming haar warmte rechtstreeks naar de mensen en voorwerpen in de ruimte. Zo gaat er geen energie verloren en is de warmte ook meteen voelbaar. Bovendien blijft de lucht heerlijk fris, wat de productiviteit ten goede komt.

Iemand de verwarming nog gezien?

Infrarood verwarmingspanelen zijn volledig vlak en kunnen bijgevolg gemakkelijk subtiel weggewerkt worden in het interieur. Zo is het mogelijk om het paneel uit te rusten met een spiegel of om het paneel zelfs het uitzicht te geven van een elegante zuil met het bedrijfslogo erop. Niemand die in de gaten heeft dat het eigenlijk om een verwarming gaat!

En het energieverbruik?

Een belangrijke eigenschap van infrarood verwarmingspanelen is het opvallend lage energieverbruik. Bovendien zijn de infraroodpanelen ideaal om te koppelen met zonnepanelen, zodat de energiekosten zelfs nog lager uitvallen. Niet alleen energiezuinig dus, maar ook milieuvriendelijk!

Meer lezen over de voordelen van infraroodverwarming?
Download onze gratis infobrochure: De 5 voordelen van infraroodverwarming

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!