fbpx

Moderne verwarming en decoratieve blikvanger in één

Foto of Schilderij op de verwarming

De meeste voordelen van infrarood verwarming zijn intussen al volop bekend. Toch weten maar weinigen dat deze verwarmingspanelen ook kunnen ingezet worden om je interieur een upgrade te geve.

In een modern woninginterieur zijn zowel functionele zaken – denk aan lichtschakelaars, radiatoren of een tv-toestel – als decoratieve elementen te vinden, zoals foto’s, kunstwerken en planten. Meestal probeert men om zoveel mogelijk van die functionele elementen weg te moffelen, omdat die er vaak weinig fraai uitzien. Zeker als het om grote, opvallende zaken gaat, zoals radiatoren.

Warmteshop woonkamer

Infrarood verwarming als decoratie

Maar stel je nu eens voor dat er een systeem zou bestaan dat je woning op een veilige, zuinige en aangename manier verwarmt en tegelijk ook een echte aanwinst vormt voor je interieur. Wel, zo’n systeem bestaat vandaag echt. Infraroodpanelen zijn namelijk even vlak en elegant als een foto- of schilderij. Door een mooie foto of een smaakvol schilderij te integreren op de voorzijde, is het paneel niet meer te onderscheiden van een gewoon fotokader of schilderij aan de wand. Twee vliegen in één klap, dus!

Kies je eigen foto

Warmteshop heeft een groot aanbod aan foto’s en schilderijen in diverse stijlen om uit te kiezen. Maar uiteraard kan je ook gerust een foto uit je eigen collectie gebruiken. Een mooie foto van je gezin, van je kinderen of van een fraai landschap, het kan allemaal. Zo geef je je eigen touch aan jouw interieur.

print-art-ecaros-001

Waarom infraroodverwarming?

Infraroodverwarming is bijzonder energiezuinig, omdat het een systeem is op basis van warmtestraling. Dat zorgt ervoor dat niet de lucht in de kamer wordt opgewarmd, maar enkel de personen en de objecten. Dat voelt een stuk aangenamer aan en maakt het mogelijk om een ruimte sneller op te warmen met minder energie.

De panelen kunnen bovendien snel en eenvoudig tegen de muur (tegen het plafond kan ook) geïnstalleerd worden, zonder breekwerk. Er is enkel een stopcontact nodig. Daarom zijn de panelen niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten.

Meer weten over de voordelen van infraroodverwarming?
Download onze gratis infobrochure: De 5 voordelen van infraroodverwarming

Nieuwste blogs

WAT VOOR INFRAROOD VERWARMING?

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!