EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Zomerse temperaturen met een terrasverwarming

Geniet nu reeds van zomerse temperaturen met een terrasverwarming

Je kent dat gevoel. Frans zit binnen achter glas en ziet het eerste lentezonnetje verschijnen op zijn terras.
Hij ervaart een vreugdegevoel en in gedachten ziet hij zichzelf als meester-kok al achter zijn barbecue staan. Schatje, ik denk dat ik vanavond de worstjes op de barbecue gooi flapte hij er nog snel uit en met een ruk trok hij het schuifraam helemaal open.

Even wist Frans niet wat er hem overkwam, maar langzaam voelde hij de ijzige kilte naar binnen vloeien en wat eerst een heerlijk zonnetje bleek, is nu een koude luchtstroom van 12 graden die naar binnen stroomt.

Zijn vrouw Lucy schiet in een lach en vraagt al spottend ben je wel zeker Frans? Ga je echt je barbecue bovenhalen vandaag of wordt het een pakje friet van de frituur?

verwarming voor buiten

De lente is in het land, dus de barbecue moet buiten.

Na dat Frans het schuifraam weer gesloten had en een iets warmere trui had aangetrokken ging hij met volle moed naar buiten. Hij opende het tuinhuisje en haalde zijn pronkstuk van een barbecue naar buiten.
Misschien kan ik nog niet barbecueën dacht hij, maar niets weerhoud me om reeds alles op te kuisen en klaar te zetten voor betere en warmere tijden.

Frans begon te poetsen, te schrobben en maakte zijn barbecue zomer klaar. Ondertussen fantaseerde hij reeds over de heerlijke barbecue festijnen waar hij samen met zijn vrienden van zou genieten.
Zijn fantasie was zelfs zo sterk dat hij zou zweren dat hij de gebraden kippenboutjes reeds kon ruiken.
Maar dan merkte Frans een herkenbare rook die van de buurman kwam. Die rook verklaarde ook meteen waarom die geur van gebraden kippenboutjes wel degelijk echt is.

verwarming voor buiten

Zijn buurman Luc had een infrarood terrasverwarming gekocht.

Even keek Frans over de haag en zag zijn buurman Luc met enkele van zijn vrienden volop van zijn barbecue genieten. Iedereen  gezellig rond de tafel en terwijl Frans met een dikke trui staat te schrobben zaten zijn buurman met vrienden in T-shirt heerlijk te genieten van een fris biertje en gebraden kippenboutjes.

Hallo buurman Frans, roept Luc van zijn kant van de haag. Ga je ook ,lekker barbecueën vandaag?
Frans zijn mond valt open van verbazing. Maar Luc het is toch nog veel te koud man, het is verdorie 12°C. Ik had me ook een beetje mispakt aan dat lentezonnetje, maar ik ga heus niet met deze koude achter mijn barbecue staan hoor.

Op dat moment schoten de vrienden van Luc in de lach, Luc nodig je buurman toch even uit voor een biertje. Dan kan hij ook eens genieten van jouw privé zon hier. Zo gezegd zo gedaan, Frans kom even langs het tuinhek naar binnen. Ik trakteer je een biertje.

Dat moest Luc geen 2 keer vragen, Frans haastte zich door het tuinhek tot aan de tafel van zijn buurman. Eens hij aan de tafel zat viel hem onmiddellijk iets op.

verwarming buiten

Breng de zon op je terras met een infrarood terrasverwarming.

Daar het in Frans zijn tuin nog net 12°C was, leek het hier bij zijn buurman wel 24°C te zijn. Nu had Frans ooit wel eens over een microklimaat gehoord, maar dit leek wel heel absurd. Luc zag de verbazing van zijn buurman en besloot even toe te lichten wat er aan de hand was.

Kijk Frans, we leven in een Belgisch klimaat dus we kunnen niet zoveel van ons terras genieten. Tot ik op een dag langs een Warmteshop liep en daar een reclame zag over een terrasverwarming. Ik wou toch wel eens wat meer weten hierover, daar ik reeds een slechte ervaring had met terrasverwarming welke ik in de locale bouwmarkt had aangekocht.

De verkoper heeft me eerst een paar vragen gesteld over wat ik echt verwachte van mijn terrasverwarming en heeft me toen een demonstratie gegeven.  Frans, ik wist niet wat me overkwam. Hij demonstreerde me een terrasverwarming die op 1 seconde tijd mijn terras verwarmde naar tropische temperaturen.  Deze terrasverwarming zorgt ervoor dat ik nu meer geniet van mijn terras. Ik heb zelfs met mijn vrienden afgesproken dat we deze winter een barbecue gaan houden in de sneeuw. Ja, zo krachtig is deze terrasverwarming. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Maar weet je Frans, wil je ook meer genieten van je terras?

Bel ze even op 051 49 01 69 voor een gratis en vrijblijvend advies. Of beter nog, ga langs bij één van de lokale Warmteshop winkels in je buurt. Je vind alle adressen op hun website.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming opties

Vraag en Antwoord

Infrarood terrasverwarming werkt middels korte golf infrarood straling. De korte golf stralen zijn niet gevoelig voor wind of luchtbewegingen. De directe warmte dringt diep in de huid door, waardoor je het warm krijgt. De objecten slaan de warmte af en weerkaatsen deze terug. Je voelt van alle kanten warmte.

Infrarood terrasverwarming is speciaal ontwikkeld zodat je het hele jaar door kan genieten van een warm buiten terras. Geschikt voor particulieren, maar ook voor professioneel gebruik in de horeca.

Verwarming buiten plaatsen zorgt ervoor dat je het hele jaar door warm op het terras zit. De terras verwarming van de Warmteshop met korte golf infrarood straling is niet wind gevoelig. Je kan buiten nog lang en warm genieten. 

Verwarming voor buiten zodat je het hele jaar kan genieten van een warm terras. Verwarming voor buiten is in verschillenden soorten te koop. Zoals gas heater, elektrische terrasverwarming en infrarood terrasverwarming. Infrarood heaters zijn niet gevoelig voor wind. Ze bieden het hoogste rendement tot 92% en zijn daarmee duurzaam in verbruik. 

Nee, de warmte waait niet weg met infrarood terrasverwarming. De korte golf infrarood terrasverwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Je voelt de infrarood straling je lichaam doordringen. Daarnaast zijn de korte golf infrarood terrasverwarming niet gevoelig voor wind bewegingen. 

Ja, de terrasverwarming is waterdicht als het tenminste een IPX5 klasse heeft. De Star Progetti infrarood stralers zijn bijvoorbeeld allemaal waterdicht. Als het regent of sneeuwt hoef je de heater niet naar binnen te halen. Veilig, duurzaam en mooi om te zien.

Een horeca terrasverwarming zijn krachtige infrarood stralers die een hoger vermogen hebben dan de particuliere terras verwarming. Ze maken gebruik van de korte golf infrarood straling. Deze hoogwaardige technologie verwarmt met gemak de gasten op het terras en is niet gevoelig voor wind.

Wil je meer van de meest gestelde vragen bekijken? FAQ over infrarood verwarmingen

KOOP EEN DUURZAME

INFRAROOD VERWARMING

WARMTESHOP

Elektrische verwarming is met de hedendaagse technologie een stuk zuiniger geworden. Een elektrische verwarming is volledig vrij van CO2 uitstoot. En kan bovendien 100% worden gevoed door groene stroom. Infrarood verwarming op elektriciteit. 

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, de Warmteshop. Bij ons ben je verzekert van een energiezuinige en kwalitatieve infrarood verwarming. Infrarood verwarming verwarmt jouw woning zonder CO2 uitstoot. 

Infrarood panelen zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en duurzame verwarming. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze hebben geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. In vele prachtige designs verkrijgbaar. 

Infrarood terrasverwarming met korte golf infrarood straling geeft aangename warmte, is reukloos en duurzaam in verbruik. Met een infrarood terrasverwarming geniet je iedere avond van de gezonde warmte op je terras. Je sluit de dag warm af.

Electrische verwarming is er in vele soorten. De meest energiezuinige electrische verwarming is met infrarood straling. Je hebt bij infrarood verwarming namelijk een minder hoge temperatuur nodig om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als bij een convectie kachel. 

Directe badkamer verwarming infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel.

Optimaal genieten van een Sunshower in jouw badkamer. De Sunshower levert aan jou gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, spieren ontspannen en het stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Bijverwarming infrarood voor de koudere hoeken in het huis. Of ter ondersteuning van het huidige verwarming systeem. Bijverwarming infrarood is binnen enkele minuten warm. Zeer geschikt voor bijverwarming badkamer of bijverwarming woonkamer. 

Plafondverarming met infrarood panelen is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Industrie verwarming infrarood zorgt voor directe warmte in loods, bedrijfshal of garage. Industriële panden zijn vaak slecht geïsoleerd en je hebt niet overal warmte nodig. Onze infrarood industrie verwarming is ongevoelig voor tocht en verwarmt gericht een zone. 

Elektrische convectoren verwarmen de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convectoren, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. 

Verwarming op elektriciteit is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Verwarming op elektriciteit met infrarood levert een hoog rendement op. Daarnaast is infrarood verwarming zeer energiezuinig. 

Directe badkamer verwarming middels infrarood straling zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming in de muren.

Energiezuinig verwarmen met infrarood panelen in huis, kantoor of industrieel pand. Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. Dit is een andere manier van energiezuinig verwarmen. Regel de temperatuur met de thermostaat.

Infrarood verwarming kopen is een slimme keuze. Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming winkel van de Benelux. Bezoek één van de vele showrooms van de Warmteshop of bezoek onze online winkel.