fbpx

Terrasverwarmer design is warm en stijlvol 

Terrasverwarmer design voor extra warmte

De koude en korte winterdagen zijn nagenoeg voorbij, de zon laat zich steeds vaker zien, tijd om weer te genieten van een bakje koffie op het terras. Een terrasverwarmer design biedt aangename warmte in een stijlvol jasje. Want in het voorjaar kan de temperatuur nog best fris zijn. Met een design terrasverwarmer heb je het altijd heerlijk warm. Geschikt voor gebruik thuis, maar ook zeker voor restaurants en bars. Welke terrasverwarmer design model past bij welke situatie? En welke modellen zijn verkrijgbaar? We lichten dit aan je toe.

Waarom design terrasverwarmer kopen?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Een design terrasverwarmer kopen is namelijk de oplossing om het hele jaar te genieten van je buitenterras zonder dat je het koud hebt. Een gezellige BBQ met vrienden, een verjaardagsfeestje in de tuin of ’s avonds nog een heerlijke slaapmutsje nemen genietend onder de sterrenhemel tezamen met infrarood warmte.

De vraag naar de moderne infrarood terrasverwarming neemt steeds meer toe. De terrasheater is dan ook gemakkelijk in staat om het volledige terras te voorzien van aangename warmte. Zowel thuis als voor zakelijk gebruik. De verschillende designs spelen bovendien ook een rol in de populariteit winst van infrarood heaters.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om geluidsboxen met verwarmingselementen te installeren. Ook is er een design terrasverwarming verkrijgbaar die bijna geen licht afgeeft. Maar een subtiel en zacht gloeiend element hebben. Verkrijgbaar als hangend model aan de wand of plafond én met geluidsboxen. Als ook een terrasverwarmer elektrische staand, welke je eenvoudig verplaats.

Hoe werkt een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer design van de Warmteshop werkt op infrarood straling korte golf. Dit betekent dat de heater elektrisch wordt aangedreven, waarbij de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Deze warmte is te vergelijken met de zonnewarmte. Intens warm, niet gevoelig voor windvlagen en ook nog eens gezonde warmte. Want infrarood warmte bevat natuurlijk geen uv-straling.

De design heaters stralen de warmte door de lucht wat resulteert in een gelijkmatige comfortabele temperatuur. Een uniek elektrisch warmte element in combinatie met het metalen oppervlak produceert een gelijkmatige warmte. Welke direct gericht is op mensen en objecten te verwarmen.

Zodra je in het stralingsgebied van de terrasverwarmer design zit, voel je de heerlijke warmte door je lichaam stromen. Hierdoor kan je urenlang buiten genieten van het feestje, want zodra de temperatuur afkoelt zet je gewoon de infrarood terrasverwarmer aan. Deze kan je bovendien op afstand bedienen en zelfs met een app op je mobiele telefoon.

Wat is een design terrasverwarmer?

Een design terrasverwarmer is een verwarming welke werkt middels infrarood straling verpakt in een prachtig design. De innovatieve technologie van de design terrasverwarmer zorgt met minimale verbruikskosten voor een comfortabele en gelijkmatige warmteverspreiding vanaf het warmte oppervlak. De verbruikskosten van infrarood verwarmer zijn aanzienlijk lager dan terrasverwarmer op gas.

De vele prachtige design terrasverwarmers die bij Warmteshop verkrijgbaar zijn maken jouw terras compleet. Leverbaar met de zuinige LED-verlichting en geluidsboxen. Voor de horeca bedrijven zijn ze ook beschikbaar met zacht warm licht. De heaters zijn verkrijgbaar in verschillende wattages, waardoor je zowel een klein terras als een groot terras van 10 tot 15 m2 kan verwarmen. De verschillende design terrasverwarmers zijn stuk voor stuk mooi om te zien. Het is daardoor een aanvulling op de buiten inrichting.

Design terrasverwarmer staand of hangend

De design terrasverwarmer van de Warmteshop is verkrijgbaar als staand los model of hangende terrasverwarming aan de muur of plafond. Een staand model op een stevige voet, kan je inzetten als mobiele terrasverwarming. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op elektriciteit.

Wil je een groot terras verwarmen? Bijvoorbeeld van een restaurant, dan kan je meerdere mobiele terrasverwarmingen plaatsen, zodat het hele terras heerlijk verwarmd is. Een warm terras trekt ook gelijk meer gasten, waardoor je omzet zeker stijgt.

Een hangend model aan de wand of plafond van je tuinhuis of overkapping bij een restaurant heeft als voordeel dat je geen elektriciteitssnoer hoeft weg te werken. De Alkari pipe terrasverwarming is een tafelmodel en wordt vaak toegepast als veranda verwarming boven de eettafel. De slanke buis is voorzien van midden golf infrarood straling waardoor deze zeer geschikt is voor half gesloten ruimtes.

Een infrarood verwarming kan je namelijk zowel binnen als buiten gebruiken. Dit in tegenstelling tot een gas terrasverwarming. Een heater op gas mag je enkel en alleen buiten gebruiken vanwege de veiligheid en het brandgevaar. Een infrarood terrasverwarming mag je ook binnen gebruiken, bijvoorbeeld in een partytent.

terrasverwarmer infrarood verwarming horeca

Infrarood warmte, muziek en led-verlichting

Wil je een klein terras verwarmen welke je niet zo vaak gebruikt? Dan adviseren wij het Duitse Welltherm Alcudia model. Wens je echter meer en wil je te allen tijden genieten van je terras? Zowel in de zomer als in de winter? Dan is de Stream & Beam heater van Welltherm zeker iets voor jou.

De Stream & Beam serie geeft je niet enkel een zalig warmtegevoel maar dankzij de ingebouwde speakers, kan je ook uren luisteren naar jouw lievelingsmuziek. Maar dit is nog niet alles, deze heater ook nog zuinige led-verlichting die onmiddellijk de juiste sfeer buiten creëert. Comfortabele warmte en sfeerverlichting in één toestel.

Kortom, met de Welltherm terras-elementen kan je nu zowel de binnenkant als de buitenkant van jouw woning perfect verwarmen. Welltherm levert namelijk ook design infrarood verwarming voor binnen. Vraag Warmteshop naar de diverse Welltherm modellen voor binnen en buiten.

Waar kan je een terrasverwarmer toepassen?

Een terrasverwarmer kan je op vele gebieden toepassen, zoals:
– Voor privé toepassingen: patio & BBQ plaatsen, achtertuin, balkon, veranda, pergola, onder parasol, garage, tuinoverkapping en tuinhuis.
– Voor commerciële toepassingen: terras van een restaurant, hotel, café, bar, clubs & discotheken. Maar ook bij een sportvereniging, loods, magazijn, showroom en partytenten.

Infrarood straling is geurloos en geruisloos. Mocht je vlakbij de heater zitten, dan word je niet bedwelmd met nare geuren. Indien je wel een typische geur ruiken, dan gaat het om een gas terrasverwarming. Deze is zeer gevoelig voor windvlagen. Infraroodstraling daarentegen is niet windgevoelig en kan je daarom zo goed buiten op het terras gebruiken.

Star Progetti heater voor restaurants

Het hoogwaardige Italiaanse merk Star Progetti levert design heaters gecombineerd met de nieuwe infrarood technologie. Voor professioneel gebruik, maar ook steeds meer voor de particulieren markt. Restaurants trekken met de Star Progetti heater meer gasten. Want een verwarmd terras daar zitten de gasten graag.

Dankzij de titaan spiegel en krachtige Golden Tube lampen heb je met een Star Progetti Heliosa66 een prachtige verwarming die een terras van 20 tot 25 m2 met gemak verwarmt. En dat met slechts 2000 watt. Met de grotere modellen is het mogelijk om terrassen van meer dan 25 m2 te verwarmen.

Binnen één seconde verwarmt de infrarood heater jouw terras en geniet je tot in de late uurtjes van de aangename warmte. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw professioneel design infraroodstraler.

Kan je een terrasheater buiten laten hangen?

Je kan de heater buiten laten staan, aangezien alle terrasverwarmingen van de Warmteshop IPX5 of hoger zijn. Dat wil zeggen dat ze stof- en waterdicht zijn, waardoor je de terrasheater met gerust hart in weer en wind kan laten hangen. Zelfs bij vorst.

Bovendien doet de terrasheater het altijd en direct. Het geeft namelijk instant warmte. Zodra je de verwarming buiten aan zet, voel je direct de comfortabele warmte. Er is geen opwarmtijd nodig, wat je energie bespaart. Daardoor kan je terrasverwarmer overal toepassen waar je warmte wenst.

Hoe bevestiging je een design verwarming?

De bevestiging mogelijkheden voor een design verwarming is divers. De installatie van de heater aan het plafond of muur is eenvoudig middels de mooie meegeleverde beugels. Voor andere meer uitdagendere locaties is er een serie van bevestigingsbeugels beschikbaar.

De terrasverwarmer kan direct aan het plafond of in een hoek tegen de muur bevestigd worden. Daarnaast zijn er beugels voor de montage aan balken, verlengde beugels, kettingbeugels, dubbele montagebeugels en inbouwbehuizingen.

Meer weten over terrasverwarmer elektrisch?

Wil je meer weten over de verschillende modellen terrasverwarmer elektrisch? Neem dan zeker eens contact op met de Warmteshop. Je kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van onze winkels, waar verschillende infrarood panelen voor binnen en terrasverwarmer elektrisch voor buiten uitgestald zijn.

Onze experts vertellen je graag meer over duurzaam verwarmen met infrarood straling. Denk ook eens aan een design badkamer verwarming als bijverwarming. Onze producten kan je overigens ook online kopen in de shop.

Wil je meer lezen over wat je allemaal met infrarood warmte kan doen, bekijk dan onze blog sectie. Krijg bijvoorbeeld antwoord op de vraag waarom een verwarming kelder plaatsen een slim idee is. Of waarom een infrarood verwarming tuinhuis onmisbaar is.

Infrarood verwarming

Warmteshop badkamerInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
badkamer
Warmteshop slaapkamer Infrarood paneel kopenplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
slaapkamer
Warmteshop keuken verwarming plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
keuken
Warmteshop garage vInfrarood paneel kopen plafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming verwarmingspaneel
garage
Warmteshop infrarood verwarming woonkamerplafondverwarming infrarood verwarming infrarood panelen bijverwarming
woonkamer
Warmteshop terrasverwarmer terrasverwarming
terras
Warmteshop infrarood spiegel - spiegel met verwarming Infrarood paneel kopen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
spiegel
Warmteshop led verwarming spiegel Infrarood paneel kopen bijverwarming
LED
Warmteshop krijtbord icon bijverwarming
krijtbord
Warmteshop icon print poster verwarming
Print
Warmteshop handdoekdroger icon bijverwarming
handdoekdroger
Warmteshop plafondverwarming heater infrarood paneel infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel
plafond
Warmteshop infrarood panelen
panelen
warmteshop thermostaat
thermostaat

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!