fbpx

Is infrarood schadelijk voor ons?

hoe werkt infrarood verwarming is infrarood schadelijk

Een veelgestelde vraag die we horen, is infrarood schadelijk of niet? Nee, infraroodstraling van infrarood verwarming is volledig onschadelijk. Deze verwarmingspanelen maken gebruik van de infrarood-C lange golfstraling, welke onschadelijk zijn voor mens, dier en zelfs planten.

De infraroodstraling is te vergelijken met de natuurlijke zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Deze warmtestraling heeft een positief effect op ons lichaam. Het heeft een therapeutische en ontspannende werking op ons gestel. Het helpt ook bij pijnverlichting aan spieren en gewrichten.

Is infrarood sauna schadelijk?

De vraag is infrarood sauna schadelijk horen wij ook wel eens in onze verwarminswinkel. We kunnen je geruststellen, maar een infrarood sauna is onschadelijk. Ook hierbij worden veilige infraroodstralen gebruikt. Net zoals de bekende infraroodlamp om rugpijnen te verlichten is infrarood sauna ook veilig. Infraroodstraling is gezond en heeft een heerlijke ontspannende werking op ons lichaam heeft.

Infrarood gezondheid bij roodlichttherapie

Gezond en duurzaam verwarmen

Infrarood gezondheid is veilig. Gebruik van infraroodstraling wordt ook toegepast bij roodlichttherapie. Dit bevordert de genezing van huid, spieren en andere lichaamsdelen. Tijdens het gebruik van infraroodlamp voor lichttherapie wordt je lichaam blootgesteld aan rood licht, of bijna-infraroodlicht. Dit infrarode licht voelen we als heerlijke warmte, maar de infraroodstraling kunnen we niet zien.

Roodlichttherapie is zeer veilig. Eventuele bijwerkingen die wel kunnen optreden bij roodlichttherapie zijn hoofdpijn en prikkelbaarheid. Dit is niet het geval bij infraroodverwarming, waarbij de straling minder intensief is dan bij gebruik infraroodlamp voor lichttherapie.

Infrarood lamp voordelen

De positieve effecten van infraroodstraling op ons lichaam zijn groot. De infrarood lamp voordelen zijn onder andere:

• Ontspanning
• Gewichtsverlies
• Pijnverlichting bij stijve en gespannen spieren
• Stimuleert het immuunsysteem
• Verbeterde bloedsomloop
• Verlicht pijn aan gewrichten
• Verlaagt de bloeddruk
• Herstel van celregeneratie
• Verminderde bijwerkingen van diabetes
• Huidzuivering
• Ontgifting

Alles over infrarood verwarming gezondheid

Meer informatie over infrarood lamp kopen?

Lees het complete artikel is infrarood schadelijk of niet. Wil je meer informatie over infrarood lamp kopen of over is infrarood schadelijk? Contacteer ons. Je kan voor infrarood lamp kopen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over is infrarood verwarming schadelijk wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over is infrarood schadelijk vinden, als ook over onze hoge kwaliteit en veilige infrarood panelen. Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!