fbpx

Infrarood verwarming hoeveel watt energie is er nodig

infrarood verwarming hoeveel watt

Infrarood verwarming hoeveel watt energie is er nodig. De berekeningen voor hoeveel energie infrarood verwarming verbruikt In een huis met voldoende isolatie verbruikt een infrarood paneel dat voor infrarood verwarming gebruikt wordt aanzienlijk minder energie. Onvoldoende isolatie leidt tot een kleine verhoging van je elektriciteitsrekening elke maand. In het algemeen bespaar je geld door infrarood panelen in je huis, appartement, of bedrijfsruimte te installeren. Laat het aantal watt berekenen door onze experts.

Een berekening voor infrarood paneel in je nieuwbouwwoning

Met een infrarood paneel zal je woning geen kille tocht meer ondervinden. Bovendien hebben de meeste pas gebouwde huizen in België een uitstekende isolatie. Dat houdt in dat je de muren voldoende isoleert en driedubbel glas installeert. Dan kun je een redelijke schatting krijgen van 20 tot 25 watt per m3.

Er zijn ook nieuwgebouwde woningen met minder isolatie, maar ook in die gevallen kun je een infrarood paneel gebruiken. Je verbruikt dan wel iets meer energie per kilowattuur omdat de isolatie in deze recent gebouwde woningen vrij goed is. Tussen 25 en 30 watt per m3 is een bereik dat redelijk geschat kan worden.

Meer details over wattage berekenen

Lees het complete artikel infrarood verwarming hoeveel watt. Wattage berekenen is een belangrijk aspect, zodat je niet een warmtepaneel koopt die te weinig of juist te veel vermogen heeft. Als het erom gaat geld te besparen op verwarmingsuitgaven met infrarood panelen, zijn de prestatie en de wattage een van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming hoeveel watt? Je kan voor alles over infraroodstraling en onze verwarmingstoestellen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over wattage berekenen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood verwarming hoeveel watt vinden. Lees meer over infrarood verwarming. Koop nu infrarood verwarming bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!