fbpx

Wat is de beste infrarood verwarming om te kopen?

Een gerenommeerd A-merk is de beste infrarood verwarming die tegenwoordig verkrijgbaar is. Ze zijn goedkoop, gaan lang mee, zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, vergen vrijwel geen onderhoud en functioneren probleemloos. Bovendien is ze bij uitstek geschikt voor het verwarmen van hoge ruimten, kleine kamers, en huizen of gebouwen met minder dan ideale isolatie. Het gebruik van infrarood verwarming om woningen te verwarmen is niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk en in combinatie met hernieuwbare energie CO2 neutraal.

hoe werkt infrarood verwarming wat is de beste infrarood verwarming

Infrarood verwarming wil je hebben

Wil je de beste infrarood verwarming aanschaffen, dan zijn de testresultaten met keurmerk en veiligheidscertificaten van groot belang. De infrarood verwarming van Warmteshop zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen, het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk voor de strenge Duitse wet goedgekeurd.

Keurmerken infrarood paneel van Warmteshop

Een infrarood paneel van Warmteshop voldoet aan alle veiligheidsnormen. Naast certificaten en keurmerken zijn er ook kwaliteitsnormen voor infrarood paneel, zoals DIN-9000 en 9001. Natuurlijk voldoen de verwarmingspanelen van Warmteshop hieraan. Heb je vragen over energiezuinig huis verwarmen met infraroodstraling, dan helpen onze ervaren adviseurs je met het uitkiezen van het beste toestel voor de ruimte die jij wilt verwarmen.

Nieuwe verwarming kopen

Ben je van plan een nieuwe verwarming te kopen? Denk dan zeker aan infrarood panelen die duurzaam en op een zuinige manier je woning verwarmen. Volkomen veilig en zeer zuinig in verbruik. Koop de nieuwe verwarming bij Warmteshop, want onze producten bevatten eerdergenoemde keurmerken als TÜV, RoHS, EMV, VDE en GS. Alsmede de CE en ISO 9001 certificering voor Europese veiligheidsnormen. Lees het complete artikel wat is de beste infrarood verwarming.

Wil je meer informatie over wat is de beste infrarood verwarming? Je kan voor wat is de beste infrarood verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Tevens kan je op ons infrarood verwarming magazine alles over wat is de beste infrarood verwarming vinden. Lees ook meer over onze buiten heater in de vorm van terrasverwarmer. Heerlijk warm nagenieten van de zomeravonden.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!