fbpx

Wat kost infrarood verwarming per jaar?

De kosten infrarood verwarming bestaan uit meerdere onderdelen. Zoals de kosten voor aanschaf, onderhoud, installatie en verbruik. Het verbruik is duurzaam, installatie is eenvoudig en er zijn geen onderhoudskosten. Verlaag de verbruikskosten nog meer door middel van een thermostaat en goede isolatie van de woning.

wat kost infrarood verwarming

Infrarood paneel is goedkoop

Zodra je jouw woning wilt verwarmen met infrarood warmte moet je natuurlijk eerst één infrarood paneel of meerdere panelen kopen. De prijs infrarood paneel wordt bepaald door meerdere factoren.

Ten eerste de materiaalkeuze, zoals metaal, verhard glas of natuursteen. Daarnaast is het vermogen bepalend. Hoeveel watt per paneel heb je nodig. En natuurlijk de grootte van het warmtepaneel. Eventuele bijkomende kosten zijn de installatie. Op zich is de installatie eenvoudig en snel. De bepaling van de positie is van belang en de aansluiting op elektra.

Infrarood verwarming verbruik berekenen

Om een berekening van de verbruikskosten van infrarood verwarming te maken moeten we eerst de woning bekijken en jouw persoonlijke wensen qua warmte. Hoeveel warmte wil jij in de ruimte hebben? Om dit te berekenen zijn een aantal factoren van belang. Niet alle woningen zijn namelijk gelijk en ook de warmtebehoefte is verschillend.

Onderstaande factoren zijn van belang voor infrarood verwarming verbruik berekenen.

– Ligging van de woning.

– Hoogte plafond.

– Afmeting van de ruimte

– Isolatiewaarde van de woning.

– Materiaal van de buiten muren

– Aantal ramen en raampartijen.

Laat Warmteshop de m2 berekenen van je woning

Laat Warmteshop de m2 berekenen van je woning zodat je weet wat de kosten infrarood verwarming zijn. Op basis de m2 berekenen kunnen wij een warmte berekening voor je opstellen. Neem daarvoor contact op met Warmteshop. Lees het complete artikel wat kost infrarood verwarming.

Wil je meer informatie over wat kost infrarood verwarming? Je kan voor wat kost infrarood verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wat kost infrarood verwarming vinden. Kom bovendien meer te weten over onze hybride verwarmingspanelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!