fbpx

Hoeveel Watt infrarood paneel nodig?

hoeveel watt infrarood paneel

Een infrarood paneel van Warmteshop varieert tussen de 210 watt en 3000 watt per paneel. Het exacte benodigde vermogen en het aantal infrarood panelen die je nodig hebt om de ruimte energiezuinig en comfortabel te verwarmen, kan precies worden uitgerekend.

In het algemeen kan je onderstaande wattage aanhouden voor de berekening. Wil je precies weten hoeveel panelen en welke vermogen je nodig hebt voor jouw kamer te verwarmen? Laat dan een gratis berekening door Warmteshop uitvoeren.

• Klein infrarood paneel tussen de 210 en 400 watt, is geschikt voor kleinere ruimtes van 3 tot 4 m². Voor badkamers bevelen we altijd een groter model aan, van 400 tot 600 watt voor 8 m². In de badkamer ligt de warmtebehoefte hoger doordat je snel de ruimte warm wilt hebben.
• Infrarood panelen 1000 watt tot 1500 watt, zijn geschikt voor middelgrote ruimtes, zoals een hobby- of slaapkamer van 15 tot 20 m².
• De hogere vermogens van 2000 of 3000 watt, zijn bedoeld voor grote ruimtes, zoals woonkamer of kantoren van 30 tot 40 m².

Gemiddeld vermogen infrarood paneel berekenen door Warmteshop

Het gemiddeld vermogen infrarood paneel wat je nodig hebt kan je door de adviseurs van Warmteshop kunnen precies uitrekenen hoeveel Watt infrarood paneel je nodig hebt voor de verschillende ruimtes. Soms is het door de indeling bijvoorbeeld slimmer om meerdere verwarmingspanelen met een lager vermogen te kopen dan één plafondverwarming van 2000 Watt.

thermostaat

Energie besparen door elektrische radiator met thermostaat

Met de juiste wattage en een elektrische radiator met thermostaat bespaar je gelijk op het energieverbruik. Allereerst bespaar je met infraroodstraling al snel tussen de 20 tot 40% op de verwarmingskosten. Gebruik je een elektrische radiator met thermostaat dan mag je daar zo’n 20% bij optellen, omdat de kachel nooit onnodig aanstaat. Gebruik aanwezigheidssensoren voor een nog hogere besparing. Lees het complete artikel hoeveel watt infrarood paneel.

Wil je meer informatie over hoeveel watt infrarood paneel? Je kan voor hoeveel watt infrarood paneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord door onze adviseurs. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoeveel watt infrarood paneel vinden. Lees tevens meer over hoe energie besparen met thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!