fbpx

Hoeveel infrarood panelen heb ik nodig?

hoe werkt infrarood verwarming hoeveel infrarood panelen nodig

Hoeveel infrarood panelen nodig?

Een aantal factoren spelen mee bij het bepalen van hoeveel infrarood panelen nodig zijn in de ruimte die je wilt verwarmen. Denk hierbij aan indeling van de kamer, de hoogte van het plafond, het aantal raampartijen en ramen, isolatiewaarde en ook je eigen warmtebehoefte. De ene persoon is een koukleum, terwijl de andere het al warm heeft bij 20 graden Celsius.

Infrarood verwarming watt berekenen

Je wilt een infrarood verwarming watt berekenen, zodat je weet welk vermogen radiator je moet kiezen om de ruimte elektrisch te verwarmen. Het wattage van een warmtepaneel varieert tussen de 210 watt en 3000 watt. Het exacte benodigde vermogen en het aantal infrarood panelen kan precies worden berekend. De verschillende uitvoeringen zijn daarbij medebepalend voor het aantal dat je nodig hebt.

Plafondverwarming of wandverwarming?

Een plafondverwarming is krachtiger dan een wandverwarming. Het plaatsen van twee 600 watt wandverwarming op tegenovergestelde muren, is krachtiger dan het plaatsen van één groot 1200 watt plafondverwarming. Op deze manier krijg je namelijk een betere verdeling van de warmte. Dit zijn allemaal factoren waar rekening mee wordt gehouden bij de berekening van hoeveel infrarood panelen nodig zijn.

badkamerverwarming

Infrarood verwarming badkamer ervaring

De infrarood verwarming badkamer ervaring is enorm goed. Door een krachtigere badkamerverwarming in deze ruimte te installeren, geniet je binnen enkele minuten al van een heerlijke warmte oase. Dit komt doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar gelijk de vast meubels, vloer en mensen. Je voelt de heerlijke warme stralen op je lichaam vallen. Dit is prettig, zeker in de koude donkere wintermaanden. Lees het complete artikel hoeveel infrarood panelen nodig.

Wil je ook zo’n heerlijke infrarood verwarming badkamer ervaring opdoen? Vraag dan meer informatie aan over hoeveel infrarood panelen nodig bij onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoeveel infrarood panelen nodig wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoeveel infrarood panelen nodig vinden. Lees meer over onze aangename thermostaten, welke verkrijgbaar zijn in voor modellen. Zoals een spiegelverwarming, handdoekdroger, badkamerverwarming of plafondverwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!