fbpx

Wat kost een infrarood paneel ongeveer?

wat kost een infrarood paneel

Wat kost een infrarood paneel

De prijs van een infrarood paneel is laag. De kosten hangen af van je voorkeuren van het model, de afmeting en het wattage. Kies je voor een spiegel met verwarming en verlichting in de badkamer of wil je een wit metalen paneel aan het plafond van 1,80m? De kosten van infrarood verwarming worden ook beïnvloed door het vermogen en de grootte van het infrarood paneel dat gekozen wordt. De kosten kunnen variëren van 100 euro tot 1000 euro.

Het zijn niet alleen de kosten van het infrarood paneel waarmee rekening gehouden moet worden. Denk ook aan de kosten van installatie en doorlopend onderhoud. De installatie van infrarodo paneel is een fluitje van een cent, en gebeurt binnen enkele minuten. Je hoeft geen leidingen te verwijderen of een heel systeem op te zetten. Er zijn géén onderhoudskosten, want dit vernieuwde verwarmingssysteem heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan.

Energieverbruik infrarood paneel

Het energieverbruik infrarood paneel is zuinig. De adviseurs van Infrarood Paneel kunnen een berekening voor je maken, waarbij we eerst vaststellen wat jouw warmtevraag is. Hoeveel warmte wil jij in de kamer of gehele huis hebben? Om dit te berekenen zijn een aantal factoren van belang, want. Niet alle woningen zijn namelijk gelijk. Denk hierbij aan hoogte plafond, het aantal ramen in de ruimte, de ligging van de woning, het aantal buitenmuren en meer. Hier houden we allemaal rekening mee bij de berekening van het energieverbruik.

thermostaat

Verbruik infrarood verwarming

Bovendien voelt stralingswarmte anders aan dan convectiewarmte waarbij de lucht verwarmd wordt. Het is gemakkelijker om lagere temperaturen te verdragen met stralingswarmte, dus ga je gang en zet de thermostaat wat lager. Door de thermostaat één graad lager te zetten bespaar je al 6% op het energie verbruik infrarood verwarming.

Watt verbruik berekenen: elektrisch verwarmen

Om het Watt verbruik berekenen enigszins inzichtelijk te maken, hebben we een voorbeeldberekening voor je gemaakt. Lees daarvoor het complete artikel wat kost een infrarood paneel.

Wil je meer informatie over wat kost een infrarood paneel? Je kan voor wat kost een infrarood paneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrisch verwarmen met infraroodstraling wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wat kost een infrarood paneel vinden. Stuur de infraroodpanelen afzonderlijk aan met de thermostaten, zodat je op het energieverbruik bespaart.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!