fbpx

Welk infrarood paneel heb ik nodig?

welk infrarood paneel kiezen

Welk infrarood paneel kiezen?

Welk infrarood paneel heb ik nodig bij elektrisch verwarmen van huis? Infrarood panelen zijn er in allerlei uitvoeringen, maten en wattages, welke stuk voor stuk elegant in je woonkamer, badkamer of slaapkamer staan. Infrarood paneel van glas, spiegel, metaal, of met een mooie print. Ook kan je kiezen voor een infrarood met led-verlichting, ingebouwde thermostaat om met een gekleurd kader.

Een infrarood paneel met afbeelding aan de wand of een plafondverwarming voor extra warmteverspreiding. Wil je op koelere avonden buiten nog nagenieten van de dag? Dat kan met onze terrasverwarmer. Er zijn talloze mogelijkheden om een infrarood paneel te kiezen. Voor iedere ruimte hebben wij dan ook een verwarming oplossing.

Spiegels badkamer die niet beslaan

Na het douchen zijn spiegels badkamer die niet beslaan perfect. Je monteert de infrarood badkamer spiegel eenvoudig boven de wastafel, waarbij je binnen enkele minuten geniet van de aangename warmte. Je kunt de spiegel ook voorzien van LED verlichting of een gekleurde omlijsting. Het spiegeloppervlak is mat getint, wat zorgt voor een mooi effect.

Infrarood verwarming met afbeelding

infrarood paneel met afbeelding

De mogelijkheden van verwarmen met infrarood zo’n ongekend groot. Kies voor een infrarood verwarming met afbeelding, welke je zelf ontwerpt. Kies de foto die je op het metalen of glazen oppervlak graag ziet en wij zorgen voor de afdruk, welke hittebestendig is. Een infrarood verwarming met afbeelding is ook ideaal voor bedrijven, waar je er bijvoorbeeld het merk op kunt laten printen. Bezoek een van onze showrooms en spreek met een van onze adviseurs over de mogelijkheden van een infrarood paneel foto.

Infrarood thermostaat verwarming

Kies voor een infrarood thermostaat verwarming en bespaar gelijk op het energieverbruik. Eenvoudige bediening via de app op je smartphone of via het hoofdtoestel in de kamer. Kies voor een losse of een ingebouwde thermostaat. Met onze infrarood panelen kunnen je tot 35% op je verwarmingskosten besparen en met een thermostaat verwarming tot wel 50%. Lees het complete artikel welk infrarood paneel kiezen.

Wil je meer informatie over welk infrarood paneel kiezen? Je kan voor welk infrarood paneel kiezen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over welk infrarood paneel kiezen vinden. Lees ook meer over de soorten thermostaten in combinatie met onze verwarmingspanelen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!