fbpx

Hoe werkt een verwarmingspaneel?

hoe werkt een verwarmingspaneel

Hoe werkt een verwarmingspaneel precies?

Een verwarmingspaneel zendt onschadelijke infrarode warmtegolven de kamer in, die vergelijkbaar zijn aan de heerlijke stralen van de zon. Bovendien zendt het verwarmingspaneel directe warmtegolven naar de muren, meubels, apparaten en mensen. De infraroodstraling kaatst op vrijwel alles in huis, waardoor je woning of kantoorruimte automatisch sneller en comfortabeler verwarmd wordt.

De muur of een meubelstuk wordt, net als de zon, verwarmd. De verwarming van muren en voorwerpen resulteert in een verhoging van de kamertemperatuur met 2 tot 3 graden. Dit scheelt je 6% per graad op de verwarmingskosten. Je sluit het verwarmingspaneel aan op de elektriciteit, en de energie wordt omgezet in gezonde infrarode straling.

Infrarood paneel wil je hebben

Infrarood paneel is de oplossing voor zonder gas huis verwarmen. Het is een ook zuinige optie, want infrarood verwarmingspaneel heeft minder energie nodig om de kamer behaaglijk warmt te krijgen. Het is een elektrische verwarming welk geschikt is als hoofd- en bijverwarming. Bijvoorbeeld als badkamer verwarming aan de wand of het plafond. Verkrijgbaar in prachtige designs, want een infrarood paneel mag opvallen.

Wat is een verwarmingspaneel elektrisch?

Een verwarmingspaneel elektrisch is een ruimtebesparende elektrische infrarood verwarming van 1,8 tot 2,2 cm. Het oppervlak van het verwarmingspaneel elektrische is gemaakt van ESG glas of metaal. De infraroodstraling warmt door middel van de revolutionaire infrarood technologie de objecten en mensen in de kamer heerlijk op.

Meer informatie over verwarmingstoestellen van Warmteshop?

verwarmingspaneel

De verwarmingstoestellen van Warmteshop gebruiken de verwarmingstechnologie van de toekomst. Stralingswarmte is niet hetzelfde als convectiewarmte, die de lucht in je huis verwarmt en circuleert. Verwarmingstoestellen met infraroodstraling verwarmen onmiddellijk jou en de vaste voorwerpen op. Dit is gunstig voor de spieren, gewrichten en bloedsomloop. Je profiteert ook van een gezond en schoon binnenklimaat. Vrij van stofdeeltjes in de lucht en met voldoende vochtigheid. Nooit meer last van een droge lucht in de winter. Lees het complete artikel hoe werkt een verwarmingspaneel.

Wil je meer informatie over hoe werkt een verwarmingspaneel? Je kan voor hoe werkt een verwarmingspaneelcontact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt een verwarmingspaneel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoe werkt een verwarmingspaneel vinden. Kom ook meer te weten over onze industriële verwarming met korte golf straling.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!