fbpx

Wat is het beste stralingspaneel?

Hoe herken je het beste stralingspaneel?

infrarood paneel met afbeelding stralingspaneel

Het beste stralingspaneel zet zeer zuinig de energie om in infraroodwarmte. Daarnaast is het beste stralingspaneel onderhoudsvrij, storingsvrij, zuinig, duurzaam, eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Bovendien zijn de A-merken stralingspanelen uitermate geschikt voor het verwarmen van hoge ruimtes, kleine kamers en minder goed geïsoleerde woningen.

Keurmerken van beste infrarood verwarming

Wil je de beste infrarood verwarming kopen? Dan kijk je altijd naar de keurmerken, testresultaten en veiligheidscertificaten van groot belang. Onze infrarood verwarmingspanelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen en bevatten het CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen.

Beste infrarood paneel is energiezuinig

Het beste infrarood paneel is zeer zuinig in verbruik, waardoor je een hoog rendement behaalt. Al onze panelen zetten maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dit komt doordat er tijdens het verwarmingsproces maar weinig energie verloren gaat. Hierbij speelt ook de isolatie aan de achterkant een grote rol. Bij een A-merk stralingspaneel gaat er weinig energie verloren aan de achterkant.

Beste bijverwarming elektrisch

Hoe warm wordt een infrarood paneel

De beste bijverwarming elektrisch maakt gebruik van infraroodstraling. Waarom dit de beste elektrische bijverwarming is, kunnen we heel eenvoudig uitleggen. Dit komt doordat infrarood panelen heel gericht een koude hoek of zone snel kunnen verwarmen met stralingswarmte. Dit kan je nooit bereiken met een elektrische kachel die gebruik maakt van convectie warmte. Binnen 5 tot 10 minuten is bijverwarming elektrische volledig op warmte en geniet je dus direct van de comfortabele warmte. De beste bijverwarming elektrisch kan je online kopen bij Warmteshop. Lees het complete artikel wat is het beste stralingspaneel. Lees het complete artikel wat is het beste stralingspaneel.

Wil je meer informatie over het beste stralingspaneel? Je kan voor het beste stralingspaneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over stralingspanelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over stralingspaneel vinden. Lees meer over de beste buiten verwarming, namelijk de infrarood terrasverwarmer.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!