fbpx

Hybride verwarming zorgt voor dubbele warmte

hybride verwarming

Hybride verwarming geeft extra warmte

Met een hybride verwarming van Warmteshop ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingswerelden. Dit is namelijk een kachel die zowel stralingswarmte als convectiewarmte genereert. Deze infrarood stralingstechnologie is dan ook het bewijs dat beide verwarmingstechnologieën uiterst zuinig gecombineerd kunnen worden.

Allereerst de infraroodstraling en daarnaast de warme luchtstroom, welke voor 34% van de warmte verantwoordelijk is. Dit levert een dubbel zo warm resultaat in de kamer op. Binnen enkele minuten is het infrarood paneel warm, waarna de warme convectiewarmte ook geproduceerd wordt. Bij onze hybride verwarming is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infraroodstralen wordt verwarmd.

Hoe werkt een hybride infrarood paneel?

Een hybride infrarood paneel is net als een standaard warmtepaneel naar voren gericht. Het zendt met dezelfde intensiteit de hitte uit. Je voelt en profiteert daardoor honderd procent van dezelfde comfortabele stralingswarmte.

Een klein gedeelte van de stralingswarmte is naar binnen gericht, welke de convectieplaten binnen in de behuizing verwarmd. Hierdoor ontstaat warme lucht, welke middels de ventilatie sleuven bovenaan het warmtepaneel naar buiten komt.

Infrarood verwarming met stralings- en convectiewarmte

De behuizing van een hybride infrarood verwarming heeft speciale openingen voor convectie. Deze zitten aan zowel de bovenkant als aan de onderzijde. Hierdoor doet deze infrarood verwarming enigszins denken aan een normale elektrische verwarming.

Aan de onderkant zuigt het hybride infrarood paneel de koude lucht op, om deze vervolgens weer te verwarmen en via de bovensleuf de kamer te verwarmen. Door de combinatie van stralings- convectiewarmte zorgt het verwarmingspaneel voor een aanzienlijk sneller warmte effect.

Hybride panelen kopen bij Warmteshop

hybride panelen

Hybride panelen kan je online kopen in onze winkel of kom langs bij één van de Warmteshop showrooms. Hier kan je bovendien de warmte zelf ervaren, waar verschillende infrarood verwarmingstoestellen al werkend zijn opgesteld, waaronder de hybride panelen van Alkari.

Het merk Alkari is het effectieve hybride infrarood paneel van Warmteshop, welke zorgt voor een heerlijk warm huis, kamer, badkamer, woonkamer of welke ruimte dan ook.

Zuinige verwarmingselementen elektrisch

Lees het complete artikel Hybride verwarming geeft extra warmte. Onze Alkari verwarming bevat de zuinige verwarmingselementen elektrisch. Wil je meer informatie over hybride verwarming? Je kan voor hybride verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hybride verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over hybride verwarming vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen en de voordelen ervan.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!