fbpx

Stijlvolle infrarood verwarming woonkamer

infrarood verwarming woonkamer hoeveel watt

Moderne infrarood verwarming woonkamer

Infrarood verwarming woonkamer is een modern en kosteneffectief alternatief voor gasverwarming. Infrarode straling is niet alleen aangenaam voor de zintuigen, maar ook nog eens goed voor onze gezondheid. En dat is nog niet alles. Infrarood verwarming woonkamer is bij Warmteshop verkrijgbar in diverse aantrekkelijke uitvoeringen en stijlen.
De afschuwelijke en stinkende convectieradiatoren zijn een doorn in het oog. Met onze verwarmingspanelen behoort deze aanblik tot het verleden. Een warmtepaneel is modieus, slechts 2 tot 3 cm dik, en verkrijgbaar in stijlvolle uitvoeringen.

Infrarood paneel woonkamer uitvoeringen

Wat dacht je van een infrarood paneel woonkamer uitvoering die sprekend lijkt op een Picasso schilderij? Of wat dacht je van een krijtbord verwarming waar je met echt krijt op kunt schrijven? Laat een notitie achter voor je partner of verwelkom je kinderen met een mooie tekening. Het warmte paneel maak je weer eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Elektrische kachel woonkamer van Warmteshop

De elektrische kachel woonkamer van Warmteshop kan je als hoofd- of bijverwarming gebruiken. Heb je nog verouderde convectieradiatoren in je huis, maar wil je overschakelen op huis verwarmen zonder gas? Want dat is waar we allemaal naar toe moeten. Ga dan geleidelijk over op infrarood verwarming als je primaire verwarmingsbron. Vervang de radiatoren in elke kamer door een of meer infraroodpanelen.

Elektrische bijverwarming woonkamer

infrarood vewarming met afbeelding

Wil je een koude zone in je huis extra voorzien van warmte? Kies dan voor elektrische bijverwarming woonkamer. Deze kachel is namelijk heel goed in staat een koude zone in de kamer te voorzien van heerlijke infraroodstraling. Vraag onze experts om advies en lees ook het complete artikel over Moderne infrarood verwarming woonkamer.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming woonkamer? Neem dan zeker eens contact op met onze infrarood verwarming experts. Elke vraag over infrarood verwarming woonkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood verwarming woonkamer vinden. Lees ook meer over onze hybride verwarmingspanelen, welke convectie- en stralingswarmte combineert.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!