fbpx

Infrarood paneel badkamer is onmisbaar

hoeveel watt infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer kopen

Een infrarood paneel badkamer is onmisbaar. Deze warmtepanelen geven in een korte tijd heel veel comfortabele ruimte. Bovendien gebeurt dat op een energiezuinige manier, waardoor je kosten bespaart. Dit komt door de infrarood stralingsverwarmingstechniek die een infrarood paneel badkamer gebruikt. Deze elektrische verwarming zet 93% van zijn energie om in warmte, wat zeer efficiënt is.

Daarnaast is onze badkamer verwarming verkrijgbaar in prachtige designs, die in iedere ruimte optimaal tot zijn recht komt. Van badkamer spiegels met verwarming en verlichting tot plafond panelen die ook de vloer heerlijk verwarmen. Dankzij het slanke model van 1,8 tot 2,2 cm zijn de infrarood panelen ook nog eens ruimtebesparend en prachtig om te zien.

Infrarood paneel uitvoeringen

Voor badkamers is een infrarood paneel verkrijgbaar in vele mooie uitvoeringen. Van witte strakke panelen aan de muur tot een verzonden plafondverwarming met verlichting. Binnen 5 tot 12 minuten zijn de warmtepanelen al op volle sterkte en geniet je iedere dag van een warmte oase in je eigen spa ruimte.

Infrarood verwarming badkamer aan het plafond

Infrarood verwarming badkamer is er in een wand- of plafondverwarming. Een infrarood verwarming aan het plafond geeft warmte van bovenaf, waardoor de vloer ook warm wordt. Daardoor is vloerverwarming niet meer nodig. Heb je donkere tegels? Deze houden de warmte nog langer vast. Deze vorm van verwarmen is aangenaam, gezond en bovendien ook nog eens energiezuinig.

Bijverwarming badkamer van Infrarood Verwarming

badkamer verwarming

Onze verwarmingspanelen zijn uitermate geschikt als bijverwarming badkamer. De korte opwarmtijd en ruimtebesparende panelen bedien je eenvoudig via de thermostaat Dit kan zelfs via een app op je smartphone. Badkamers verwarmen doe je met de warmtepanelen van Infrarood verwarming.

Bovendien bevatten onze panelen IP44 klasse en zijn daardoor spatwaterdicht. Dit betekent dat je ze veilig kunt gebruiken in vochtige ruimtes. Houd altijd wel de veilige installatie afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wáter aansluiting. Lees het complete artikel infrarood paneel badkamer.

Wil je meer informatie over infrarood paneel badkamer? Je kan voor infrarood paneel badkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarming badkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood paneel badkamer vinden. Lees meer over infrarood verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!