fbpx

Elektrische verwarming met thermostaat

Elektrische verwarming met thermostaat ir panelen

Wat zijn de voordelen elektrische verwarming met thermostaat

Elektrische verwarming met thermostaat kent veel voordelen. Het grootste pluspunt is natuurlijk dat je energie bespaart met een thermostaat verwarming. Deze besparing op de verwarmingskosten kan oplopen tot 22%. Dit komt doordat de infrarood verwarming nooit onnodig aanstaat.

Wat zijn nog meer voordelen van elektrische verwarming met thermostaat?
– Zelf programmerende thermostaten (slimme thermostaten) leren van je gedrag. Wanneer je niet aanwezig bent en of slaapt, zet deze de verwarming lager.
– Slimme thermostaat welke je op afstand bediend met een app op je smartphone.
– Sommige thermostaten weten via bewegingsmelders of gps-locatie wanneer je wel of niet thuis bent. Handig als je vaak vergeet de elektrische verwarming met thermostaat uit te zetten.
– Alle infrarood panelen bedien je apart van elkaar of per kamer.
– Krijg inzicht in je elektriciteitsverbruik, waardoor energie besparen een stuk leuker en uitdagender wordt.

Wat is een infrarood verwarming met thermostaat?

Een infrarood verwarming met thermostaat is een elektrische verwarming waarbij de thermostaat de temperatuur regelt. Deze meet de omgevingstemperatuur in de kamer en schakelt daarbij de infraroodverwarming aan of uit.

De thermostaten zijn verbonden met het centrale verwarmingssysteem. Met het controle panel bedien je de warmtepanelen eenvoudig. Je stelt de programma’s in, zet het infrarood paneel hoger, lager of uit.

De Alkari infrarood panelen met ITC sturing hebben ingebouwde thermostaten, welke je helpen om het verbruik te reduceren. Een infrarood paneel met ITC (Integrated Temperature Controller) betekent niets anders dan een infrarood paneel met ingebouwde thermostaatsturing.

thermostaat

Handige draadloze thermostaat van Infrarood Verwarming

Eenvoudige, nauwkeurige en betrouwbare temperatuurregeling is mogelijk met handbediende of met een draadloze thermostaat die middels wifi werkt. Gewenste temperatuur of temperatuurcyclus kunnen bij een thermostaat-verwarming zeer precies worden ingesteld, zoals jij het wilt. Lees het complete artikel elektrische verwarming met thermostaat.

Wil je meer informatie over elektrische verwarming met thermostaat ? Je kan voor thermostaten contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over zonder gas huis verwarmen met thermostaatregeling wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over elektrische verwarming met thermostaat  vinden. Lees meer over thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming voor je woonkamer, badkamer of andere ruimte op Infrarood Verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!