fbpx

Infrarood paneel met verlichting is 2x duurzaam

Wat is infrarood paneel met verlichting

Infrarood paneel met verlichting is een prachtige verwarming die zowel warmte als licht geeft. Het combineert twee duurzame werelden in één apparaat. Energiezuinig infrarood paneel met led-lampen. Een infrarood paneel met verlichting kan je aan het plafond of aan de wand plaatsen. Dankzij het slanke model van 1,8 tot 2,2 cm is deze ruimte besparend.

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat de infraroodstraling van boven komt en daardoor de vloer ook verwarmd wordt. Daardoor heb je geen vloerverwarming meer nodig. Als je donkere tegels op de vloer hebt liggen, houden deze de warmte bovendien nog langer vast. Ook bespaart het je ruimte aan de muur. Een nadeel is wel dat er meestal slechts één stroompunt voorzien is voor de led-verlichting. Vaak moet je daardoor een keuze maken tussen warmte of licht.

Maar met ons prachtige verwarmingspaneel is dit probleem gelijk opgelost. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten! En je bedient de functies van warmte en licht afzonderlijk van elkaar. Dat is pas een innovatieve elektrische verwarming.

Infrarood spiegelverwarming ledverlichting badkamer

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting

Naast plafondverwarming is een infrarood spiegelverwarming met verlichting badkamer aan de wand erg praktisch. Een spiegel met verwarming die de ruimte verwarmt en verlicht. Je kan deze spiegelverwarming overal in huis plaatsen. Veel mensen kiezen voor een infrarood spiegelverwarming in de badkamer, omdat de spiegel na het douchen niet meer beslaat. Bovendien is de ledverlichting badkamer verwarming dankzij de IP44 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

De montage is bovendien eenvoudig. Je gebruikt één aansluitpunt voor zowel het licht als de verwarming. Middels de bijgeleverde montagebeugel is de montageklus snel geklaard. Natuurlijk kan onze installateur je ook van dienst zijn.

Maar je kan een infrarood spiegelverwarming ook in andere ruimtes plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de slaapkamer of kledingkamer? Dan heb je gelijk een passpiegel met licht bij de hand.

Infrarood paneel wil je hebben

Een infrarood paneel dat zowel warmte als verlichting geeft wil je niet missen. Want zonder gas huis verwarmen en verlichten, dat is toch wat iedereen wilt? Genieten van heerlijke, duurzame en gezonde warmte. Combineer het infrarood paneel met groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot.

Bovendien heeft een IR verwarming geen onderhoudskosten, is de installatie eenvoudig en ook nog eens verkrijgbaar in prachtige uitvoeringen. Zoals een verwarming met afbeelding, krijtbordpaneel en spiegelverwarming. Ook kan je nog kiezen voor een frame om het warmtepaneel heen. Lees het complete artikel wat is infrarood paneel met verlichting.

Wil je meer informatie over infrarood paneel met verlichting? Je kan voor wat is een infrarood paneel met verlichting contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood paneel met led-verlichting wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood paneel met verlichting vinden. Lees meer over infrarood verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!