Wat is een verwarming garage?

Waarom is industriele verwarming garage onmisbaar

In de winter is een verwarming garage een must-have. De garagedeuren van een professionele autowerkplaats gaan vaak open en dicht om voertuigen in en uit te laten rijden. De rillingen lopen over je ruggengraat als gevolg van de koude luchtstroom.

Werkplaats verwarming warmteshop garage verwarming

Dus, hoe maak je van garages een aangename plaats om te werken? Infrarood Verwarming heeft de oplossing; door de ruimte te verwarmen met een infraroodstraling, zul je het nooit meer koud hebben. Dit komt doordat een verwarming garage met infrarood de voorwerpen en mensen direct verwarmt. En de straling niet door tocht wordt beïnvloed. Je voelt de heerlijke intense warmte je lichaam binnensluipen, of de garagedeur nu open of dicht is.

Bovendien stoot je met een elektrische kachel met infraroodstraling geen CO2 uit wanneer je deze  combineert met groene stroom. Groen ondernemen met infrarood heaters is daarom de beste oplossing voor garagehouders. Directe warmte op de werkplekken waar het nodig is. Het is altijd warm, de kachel is zuinig in verbruik, direct warm zodra je deze aanzet en je personeel is tevreden. Want een warme werkruimte wil iedereen!

Wat is een infrarood paneel voor garage?

Verwarming garage

Een infrarood paneel voor garages verwarmt de ruimte effectief en efficiënt. In plaats van lawaaierige en dure luchtblazers verwarmen infraroodstralers de ruimte plaatselijk. Er zijn monteerbare en draagbare modellen verkrijgbaar.

Waarom is garageverwarming zo effectief? Ze is doeltreffend omdat ze tot 93% van haar energie in infrarode warmte kan omzetten. Het verwarmt voorwerpen en mensen in plaats van de lucht. Daardoor is er geen warmteverlies door openstaande deuren. Omdat het met stralingswarmte werkt, heeft een infrarood paneel bovendien geen last van tocht.

Thermostaat aansluiten voor eenvoudige bediening

Op de infrarood panelen voor garages kan je een thermostaat aansluiten, waardoor de bediening eenvoudig op afstand geregeld kan worden. Kies je voor een digitale of wifi thermostaat dan kan je deze zelfs bedienen via de app op een smart device. Lees het complete artikel wat is een verwarming garage.

Wil je meer informatie over verwarming garage? Je kan voor verwarming garage contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over wat is een garageverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over verwarming garage vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Koop nu infrarood verwarming voor garage op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!