fbpx

Infrarood spiegel die niet beslaat

Infrarood spiegel badkamer is onmisbaar

Behalve een haarscherp spiegelbeeld geeft een infrarood spiegel in de badkamer ook veel warmte. Een spiegelpaneel met infrarood technologie zal bovendien nooit beslaan. Na het wassen of baden kun je jezelf in de spiegel bewonderen zonder eerst het vocht van de spiegel te verwijderen.

In de badkamerruimte hoort een infrarood spiegel te hangen. De meest gebruikelijke plaats is gewoon boven de wastafel. Door het huidige spiegelpaneel te vervangen door een infrarood spiegel, krijg je twee functionaliteiten in één. Een heerlijke infrarood verwarming en een mooie spiegel, om precies te zijn.

badkamerverwarming infrarood spiegel

Infrarood verwarming met spiegel

De infrarood verwarming met spiegel is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is spatwaterdicht dankzij zijn IPX4 classificatie. Daardoor is hij ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Ook verkrijgbaar met een frame naar keuze en verlichting. Informeer bij de onze infrarood verwarming experts naar de mogelijkheid om je badkamer te verwarmen met een spiegelverwarming.

Infrarood paneel is gewild in de badkamer

Infrarood paneel is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de badkamer zijn de mogelijkheden zeer groot. Naast de spiegelverwarming, kan je bijvoorbeeld een handdoekdroger of een plafondverwarming online bestellen bij Warmteshop. Ook panelen in een RAL kleur of met een afbeelding is allemaal mogelijk.

In de badkamer komen de voordelen van infrarood paneel pas echt tot uiting. De voordelen zijn dan ook zeer groot, zoals:

  • Snelle opwarmtijd: binnen 5 tot 10 minuten warm.
  • Esthetische look: stijlvol en in vele designs verkrijgbaar.
  • Energiezuinig: Infraroodpanelen warmen snel op waardoor ze minder lang ingeschakeld hoeven te blijven dan conventionele verwarming of elektrische vloerverwarming.
  • Droge muren: hierdoor heb je geen schimmelvorming in de badkamer.
  • Eenvoudige bediening: infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat kan je op afstand bedienen via de app.

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting

Spiegels badkamer van Warmteshop

De infrarood spiegels badkamer van Warmteshop zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Je kan de spiegelverwarming zowel verticaals als horizontaal installeren aan de wand. Met de meegeleverde montagebeugel is de installatie snel gedaan. Lees het complete artikel infrarood spiegel die niet beslaat.

Wil je meer informatie over infrarood spiegel van Warmteshop? Je kan voor infrarood spiegel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood spiegel vinden. Lees meer over de voordelen van onze prachtige en zuinige infrarood panelen in de badkamerruimte.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!