fbpx

Terrasverwarmer elektrisch staand is een must-have

Terrasverwarmer elektrisch staand model

Een terrasverwarmer elektrisch staand is een must-have. Als je geen terrasverwarmer wilt ophangen of er niet genoeg plaats voor hebt, is een terrasverwarmer elektrisch staand een haalbare optie. Plaats de korte golf heater bij de plek die je wilt verwarmen, steek de stekker in het stopcontact en geniet direct van de heerlijk infrarood warmte. Geen opwarmtijd, maar direct warm.

terrasverwarmer infrarood verwarming horeca

Een staande terrasverwarmer is ook mobieler dan een wandverwarmer of een plafondverwarming. De terras heaters kan overal worden neergezet worden waar de warmte nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting.

Omdat een infrarood terrasverwarmer elektrisch staand niet windgevoelig is, kan je deze het hele door gebruiken. Bovendien zijn ze stof- en waterdicht dankzij de IPX5 rating. Een gasverwarming is dat niet, en die mag alleen op open plaatsen buiten gebruikt worden.

Infrarood terrasverwarmer met warmt wit licht

Infrarood terrasverwarmer is een gewild product. We willen namelijk nog lekker lang genieten van de zomer. Echter het weer in België en Nederland is niet zoals Zuid-Europa. Om toch die warmte te creëren op je terras, het hele jaar door, plaats je een infrarood terrasverwarmer.

De comfortabele instant warmte wordt gegenereerd door het infrarood licht. Vroeger was dit rood licht, maar nu is het een zacht warm wit licht. Dit komt doordat de “white-glare” infrarood technologie het mogelijk maakt ze overal te plaatsen. Onze professionele infrarood verwarming terras zonder rood lichteffect is daarom onmisbaar op je terras.

Kies voor de energiezuinige infrarood verwarming die je gemakkelijk kan verplaatsen vanwege de robuuste en stevige voet standaard. Geschikt voor professioneel en particulier gebruik.

Veranda verwarmen met staande terrasverwarmer van Infrarood Verwarming

terrasverwarmer elektrisch staand terrasverwarming

In de zomer gebruik je de staande terrasverwarmer van Infrarood Verwarming buiten op het terras. In de winter kan je de deze ook gebruiken om de veranda te verwarmen. Op deze manier geniet je warm en wel van de ‘winterse tuin’. Dat is dubbel genieten! Lees het complete artikel Terrasverwarmer elektrisch staand is onmisbaar.

Wil je meer informatie over terrasverwarmer elektrisch staand? Je kan voor terrasverwarmer elektrisch staand contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over terrasverwarmer elektrisch staand of hangend wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over terrasverwarmer elektrisch staand vinden. Lees meer over onze heerlijke terrasverwamer.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!