fbpx

Elektrische kachel woonkamer kopen

Waar op letten bij elektrische kachel woonkamer kopen?

elektrische kachel woonkamer

Waar op letten als je een elektrische kachel woonkamer wilt kopen? Voordat we dat bepalen is het van belang om te weten of je de elektrische kachel woonkamer wilt gebruiken als hoofd- of bijverwarming woonkamer. De indeling van de ruimte speelt ook een rol als ook de hoogte van het plafond en het aantal ramen. Ook de plaatsbepaling is belangrijk bij infrarood verwarming.

Je kan de infrarood panelen van 1,8 tot 2,2 cm installeren aan de muur of het plafond. We geven je meer informatie waar je op met letten bij het uitzoeken van een elektrische kachel woonkamer.

Infrarood paneel voor woonkamer uitzoeken

hoe ver straalt een infrarood paneel

Een infrarood paneel woonkamer uitzoeken is een verstandige beslissing. Ten eerste is een infrarood paneel van A-kwaliteit kosteneffectief en milieuvriendelijk. Je stoot geen CO2 uit als je groene stroom gebruikt. De installatie is uiterst eenvoudig dankzij de bijgeleverde montagebeugel. Je kunt alle panelen afzonderlijk bedienen met thermostaat. Handig als je een elektrische kachel woonkamer koopt als primaire verwarmingsbron.

Infrarood panelen zijn ook verkrijgbaar in allerlei aantrekkelijke ontwerpen. Bijvoorbeeld een design verwarming met een foto naar keuze, of een spiegel met verwarming en verlichting. De warmtepanelen kan je in alle RAL kleuren kopen. In een schitterende tint of in wit dat opgaat in de omgeving.

Infrarood verwarming als hoofd- of bijverwarming?

Infrarood verwarming is ideaal als hoofdverwarming. Je installeert in elke kamer een warmtepaneel, dat je met een thermostaat regelt. Als je een digitale thermostaat verwarming kiest, kan dat via het hoofdstation in de woonkamer of via een App op je mobiele toestel. Wil je extra warmte toevoegen aan je woonkamer of een andere ruimte, zoals de badkamer? Als extra verwarmingsmethode is infrarood verwarming ideaal. Installeer een elektrische verwarming op de plaats waar extra warmte benodigd is. Het enige vereiste is een elektrische aansluiting.

plafond verwarming woonkamer

Installatie infrarood radiator woonkamer

Je monteert de infrarood radiator woonkamer aan de muur of het plafond. Ga na of de muur geschikt is voor montage. Er zijn aangepaste montagebeugels voor het plafond verkrijgbaar om het infrarood verwarmingselement mooi op te laten gaan met het plafond. Deze lijst houdt het paneel gelijk met het plafond.

Kosten elektrische verwarming woonkamer

Met een elektrische verwarming woonkamer heb jij het nooit meer koud in huis. Bovendien bespaar je geld. Omdat tot 93% van de energie in infraroodwarmte wordt omgezet, is de efficiëntie groot. Bovendien zijn er geen onderhoudskosten, en is de installatie eenvoudig. Wil je meer weten over de prijzen van infrarood verwarming? Neem dan contact op met het team van Infrarood Verwarming. Lees het complete artikel Waar op letten bij elektrische kachel woonkamer kopen.

Wil je meer informatie over elektrische kachel woonkamer? Je kan voor elektrische kachel woonkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische kachel woonkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over elektrische kachel woonkamer vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen of terrasverwarmer.

Koop nu infrarood verwarming voor de woonkamer op Infrarood Verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!