fbpx

Wat is de beste elektrische verwarming badkamer?

Beste elektrische verwarming badkamer

De beste elektrische verwarming badkamer maakt gebruik van infraroodstraling. Zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie. Ook geschikt voor vochtige ruimtes, dankzij de IP44 klasse. Dit betekent dat de infrarood verwarming spatwaterdicht is en dus veilig is voor gebruik voor de beste elektrische verwarming badkamer.

beste elektrische verwarming badkamer

Waarom is infrarood verwarming zuinig?

Elektrisch verwarmen met infrarood verwarming is het zuinigst om de ruimte aangenaam warm te krijgen. De infrarood verwarming van Warmteshop verbruikt tot driekwart minder aan elektriciteit dan ander elektrische kachels. Dit komt door de manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verhit, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Hierbij vindt geen luchtverplaatsing plaats en de vloer, meubels en muren houden de warmte lang vast.
Als voorbeeld, een infrarood verwarming van 600 watt geeft hetzelfde warmtecomfort als een elektrische kachel van 1500 watt.

Energiezuinige elektrische verwarming prachtig design van Warmteshop

beste elektrische verwarming badkamer

De energiezuinige elektrische verwarming prachtig design is verkrijgbaar bij Warmteshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiegel met verwarming? Een infrarood spiegel in de badkamer zorgt voor een heerlijke warme ruimte, als ook dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt.

Een ander mooi voorbeeld van een energiezuinige elektrische verwarming prachtig design is een handdoekdroger. Dit verwarmingspaneel bestaat uit twee zones. Eén zone voor het drogen van de handdoeken en de andere zone is de pure verwarming. Met twee verschillende temperaturen is dit zeker de beste elektrische verwarming badkamer. Verkrijgbaar in verschillende wattages en afmetingen bij de Warmteshop.

Lees het complete artikel Beste elektrische verwarming badkamer.

Meer informatie over infrarood verwarming badkamer

Wil je meer informatie over beste elektrische verwarming badkamer? Je kan voor de beste infrarood verwarming badkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over beste elektrische verwarming badkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over bijvoorbeeld Waar op letten bij elektrische kachel woonkamer vinden. Lees ook meer over thermostaten voor de badkamer verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!