fbpx

Wat is infrarood spiegelverwarming?

Nooit meer beslagen spiegel met infrarood spiegelverwarming

Een infrarood spiegelverwarming wil je niet missen in je badkamer. Dankzij deze innovatieve techniek heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of baden.

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt wanneer je een hete douche neemt, de warme damp zich hecht aan de muren en dan naar beneden druppelt. Heel vervelend en het verhoogt de kans op schimmelvorming. Door infrarood verwarming voor badkamer te gebruiken heb je dit effect niet.

spiegel led Infrarood verwarming met verlichting

Wanneer je denkt aan verwarming voor de badkamer, denk je vaak aan de geringe plaats. Een verwarmingspaneel kan, vooral in de badkamer, kostbare ruimte in beslag nemen. Daarvoor heeft de Warmteshop de ideale oplossing, hang jouw verwarming aan het plafond of plaats een infrarood spiegelverwarming op de plek waar nu de normale spiegel hangt. Dankzij de IP44-klasse zijn onze badkamer panelen spatwaterdicht en dus geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes.

Infrarood verwarming badkamer wil je hebben

beste elektrische verwarming badkamer infrarood spiegelverwarmingDoordat infrarood verwarming badkamer een stralingswarmte is, laat deze de warme lucht niet stijgen en heb je dus overal een aangenaam warmtegevoel. Hiernaast is infrarood verwarming badkamer ook beschikbaar als infrarood spiegel, maar ook als handdoekdroger.

Doordat een infrarood spiegelpaneel slechts 2,2 cm dik is, neemt het weinig ruimte in beslag en is het ook geschikt voor kleine en grote badkamers.
Onze spiegel warmtepanelen hebben een licht verchroomd spiegeloppervlak. En zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en wattages. Koop nu een spiegel met verwarming en geniet van de gezonde warmte in jouw badkamer.

Meer weten infraroodverwarming badkamer?

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer handdoekdroger

Naast een verwarming met spiegel, kan je bij Warmteshop ook terecht voor andere infraroodverwarming badkamer modellen. Zoals een handdoekdroger, waardoor je altijd een warme ruimte betreedt en droge handdoeken hebt. Een plafondpaneel die gelijk de badkamervloer verwarmd of een slank wandpaneel met afbeelding. Vraag ons naar de mogelijkheden voor infraroodverwarming badkamer.

Lees het complete artikel Wat is een infrarood spiegelverwarming.

Wil je meer informatie over infrarood spiegelverwarming? Je kan voor infrarood spiegelverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood panelen badkamer worden zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Hoeveel verbruikt IR verwarming vinden. Bij Warmteshop kan je overigens ook terecht voor zakelijke producten, zoals onze zuinige industriele verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!