fbpx

Geld besparen met elektrische verwarmingstoestellen

elektrische verwarmingstoestellen

Lage kosten met elektrische verwarmingstoestellen

Geld besparen op de verwarmingskosten, kan eenvoudig met de elektrische verwarmingstoestellen van Warmteshop. Deze infrarood verwarming werkt middels stralingswarmte, wat een andere en zuinige manier is van zonder gas huis verwarmen. Je bespaart met infrarood warmtepanelen tussen de 30 tot 50% op de verwarmingskosten.

De periode van het gebruik van fossiele brandstoffen voor huis verwarmen, ligt steeds meer achter ons. Een meer moderne en goedkopere manier van woning verwarmen is met elektrische verwarmingstoestellen. Dit kan zijn met een warmtepomp of infrarood verwarming. Zelfs een combinatie van beide komt steeds vaker voor.

Hoe kosten besparen met infrarood verwarming?

Infrarood verwarming plafond keuken

Voor een optimale kosten besparing combineer je de infrarood verwarming met zonnepanelen en energie opslag. Je kan niet alleen besparen op energie, maar ook vele euro’s per jaar besparen op het verbruik.

Hoe kan je nog meer kosten besparen met infrarood verwarming? Een warmtepaneel heeft geen onderhoud nodig, omdat het namelijk geen draaiende onderdelen bevat die kapot kunnen gaan. Zoals een brander, condensator, circulatiepomp. Ook hoef je niet jaarlijks het water bij te vullen en de leidingen te ontluchten.
De installatie is ook nog eens eenvoudig en snel. Gasloos je woning verwarmen met een elektrische verwarmingstoestellen besparen je geld uit op het energie verbruik, installatie- en onderhoudskosten. Duurzaam en CO2 neutraal.

Elektrische radiatoren van Infrarood Verwarming?

Wil je meer weten over onze elektrische radiatoren? Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms, waar veel uitvoeringen van infrarood verwarming al werkend zijn uitgestald. Voel in onze winkel de infraroodstraling en beleef hoe fijn deze warmte is. Gezond, duurzaam en zuinig huis verwarmen doe je met de elektrische verwarmingstoestellen van Infrarood Verwarming. Lees het complete artikel Geld besparen met elektrische verwarmingstoestellen.

Wil je meer informatie over de kostenbesparende elektrische verwarmingstoestellen? Je kan voor elektrische verwarmingstoestellen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische verwarmingstoestellen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Hoeveel verbruikt IR verwarming vinden. Lees meer over hoe je met thermostaten geld kan besparen.

Koop nu infrarood panelen op Infrarood Verwarming van Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!