fbpx

Wat zijn de voordelen van elektrische terrasverwarmer

Voordelen van elektrische terrasverwarmer

Een elektrische terrasverwarmer zorgt ervoor dat je het hele jaar door kan genieten van een warm terras. Geschikt voor particulieren en ondernemers, zoals horeca bedrijven. Een elektrische terrasverwarming werkt met korte golf infraroodstraling, welke zorgt voor een gezonde en heerlijke warmte buiten.

De elektrische terrasverwarmer is in vele uitvoeringen wattages verkrijgbaar bij de Warmteshop. Zoals een staand model op een voet, welke je overal neer kan zetten waar de warmte gewenst is of een prachtige design terrasverwarmer aan de wand met led-verlichting en zelfs muziekboxen.

terrasverwarmer elektrisch hangend

Terrasverwarmer elektrisch hangend is gelijk warm

’s Avonds nog heerlijk lang en warm buiten genieten? Dat kan met een terrasverwarmer elektrisch hangend met infraroodstraling. Keuze uit twee soorten, donkere stralers zoals veranda heatstrips of heldere stralers zoals de Golden tube infrarood verwarming. Waterdicht en weersbestendig.

Waarom kiezen voor een staande terrasverwarmer elektrisch?

Heb je geen ruimte of mogelijkheid om de terrasverwarming aan de wand te monteren? Kies dan voor een staande terrasverwarmer elektrisch. Deze plaats je op elke plek buiten waar je warmte wenst. Deze infrarood verwarming wordt ook wel een mobiele terrasverwarming genoemd. Het enige wat je nodig hebt is namelijk een aansluiting op de elektra. Zorg er altijd voor dat je het snoer netjes wegwerkt, zodat valgevaar uitgesloten is.

De voordelen van een elektrische terrasverwarmer staand zijn onder andere:
• Instant en gezonde warmte.
• Elektrische terrasverwarmer is zeer energiezuinig in het verbruik.
• Gerichte zone verwarming.
• Infrarood korte golf heaters zijn niet windgevoelig.
• Verkrijgbaar in staand of hangend model. Bij hangende heater geen overlast van snoeren.
• Geen onaangename geuren en geruisloos.
• Geschikt voor open en gesloten ruimtes, zoals terras overkapping of partytent.
• Veilig en gemakkelijk in gebruik.

Zuinige infrarood verwarming buiten van Warmteshop

elektrische terrasverwarmer

De zuinige infrarood verwarming buiten zet ruim 90% van de energie om in gezonde warmte. Infraroodstraling is namelijk goed voor onze spieren en gewrichten. Daarnaast blaast de infrarood verwarming buiten geen lucht rond, maar verhit direct de objecten en mensen. Geen vieze lucht die langs je huid en ogen waait.

Lees het complete artikel Voordelen van elektrische terrasverwarmer.

Wil je meer informatie over elektrische terrasverwarmer? Je kan voor elektrische terrasverwarmer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood terrasverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Wil je een bedrijfspand verwarmen met korte golf infraroodstraling? Je kan daarvoor het blog lezen in ons infrarood verwarming magazine over industriele verwarming met infrarood. Lees meer over terrasverwarmer van Warmteshop.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!