fbpx

Wat is een thermostaat verwarming?

Voordelen van thermostaat verwarming?

Een thermostaat verwarming levert veel voordelen op, waaronder een flinke besparing op het energieverbruik. Wat is een thermostaat verwarming? Dit is een infrarood verwarming waarbij je de temperatuur instelt middels de thermostaat. Met het hoofdstation regel je alle infrarood panelen apart van elkaar. Per kamer kan je dus heel nauwkeurig de temperatuur instellen.

thermostaat verwarming

Een draadloze thermostaat verwarming vereenvoudigt het instellen, bedienen en aanpassen van de elektrische stralingspanelen. Het verhoogt het wooncomfort en je gaat efficiënter om met de energie. Eigenlijk alles wat je van een thermostaat met ontvanger mag verwachten.

Het is mogelijk om meerdere ontvangers, relais of stekkers met één thermostaat te koppelen. Je bedient de infrarood panelen apart van elkaar. Door niet alle warmtepanelen tegelijk aan te hebben bespaar je daardoor op het verbruik.

Hoe werkt draadloze thermostaat met ontvanger?

Tegenwoordig is alles draadloos, wat wel zo prettig is, want je hebt geen gedoe meer met snoeren. Daarom bedien je ook jouw infrarood verwarming met een draadloze thermostaat met ontvanger. Je kan vanaf de bank, bed of zelfs buiten de deur de thermostaat bedienen en instellen. Maar hoe werkt draadloze thermostaat? En welke thermostaten zijn er precies te verkrijgen?

Met een thermostaat verwarming 22% besparen

thermostaat

Met een thermostaat verwarming kan je tot wel 22% besparen op de energiekosten. Dit komt omdat de warmtepanelen niet onnodig aan staan. Ook kan je de verbruikskosten in de gaten houden via de app op je mobiele telefoon, waardoor je leert van je eigen verwarmingsgedrag.

Lees het complete artikel Voordelen van thermostaat verwarming.

Wil je meer informatie over thermostaat verwarming? Je kan voor thermostaat verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over thermostaat verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Infrarood panelen als bijverwarming vinden. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!