fbpx

Wat is de beste elektrische verwarming?

Welke elektrische verwarming is de beste?

infrarood paneel badkamer warmteshop modern beste elektrische verwarming

Bij elektrische verwarming is er onderscheid in de manier van huis verwarmen. Dit kan met convectie warmte (lucht verwarming) of stralingswarmte (infraroodstraling). De manier van verwarmen is een groot verschil. Zowel qua verbruik en warmtegevoel. We leggen het verschil uit tussen elektrische convectoren en infrarood verwarming en welke de beste elektrische verwarming is.

Wat is een elektrische convector?

Elektrische convector verwarmt de kamerlucht. De koude lucht stroomt van onderen naar boven door de elektrische convector, waardoor warme lucht ontstaat. Omdat er geen bewegende delen in het toestel zitten, is deze geruisloos. De elektrische verwarmingstoestellen zijn voorzien van elektronische temperatuur regeling en een aan- en uitschakelaar.

Infrarood is de beste elektrische verwarming

De beste elektrische verwarming is zuinig in verbruik, geeft heerlijke warmte af en heeft lage onderhoudskosten. Dan is een infrarood paneel de beste elektrische verwarming die er bestaat. De elektrische verwarming met infrarood is zeer zuinig in verbruik, heeft geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. Bovendien zijn infrarood panelen In vele prachtige designs verkrijgbaar.

Voor iedere ruimte is er een model te vinden. Een badkamer spiegel met verwarming, een infrarood paneel met een foto afdruk, een elektrische handdoekdroger, een wand- of plafondverwarming met led-verlichting. De keuze is zeer groot.

De voordelen van huis verwarmen met infraroodstraling

De voordelen van huis verwarmen met infraroodstraling zijn ongekend groot. Zoals geen onderhoudskosten, schone lucht, geen rondzwevende stofdeeltjes, in combinatie met groene stroom geen CO2 uitstoot. Wil je alles weten over de voordelen en waarom infrarood verwarming de beste elektrische verwarming is? Lees dan het complete artikel Wat is de beste elektrische verwarming.

Meer over elektrische kachel van Warmteshop

plafond verwarming woonkamer

Wil je ook overstappen op zonder gas verwarmen? Kies voor elektrische kachel van Warmteshop. Wil je meer informatie over elektrische verwarming? Je kan voor elektrische kachel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Wat is het bereik van infraroodstralen vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen ,welke stralingswarmte met convectiewarmte combineert.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!