fbpx

Montage tips van verwarming installateur

Verwarming installateur montage tips

Infrarood verwarming plafond keuken

Onze verwarming installateur geeft tips over de montage van een infrarood verwarming. Om een maximaal rendement uit het een warmtepaneel te halen is de positiebepaling heel belangrijk. Om jouw infrarood verwarming optimaal en efficiënt te laten werken, geven we je een aantal tips van de Warmteshop verwarming installateur.

Onze infrarood panelen kan je zelf installeren, maar je kan natuurlijk ook altijd een beroep doen op expertise van onze verwarming installateur. Bij infrarood verwarming kopen is altijd een installatiekit meegeleverd, welke bestaat uit een instructieboekje, boormal, schroeven en ophangbeugel.

Positie infrarood verwarming: waar monteren?

Hoe bepaal je de beste positie van een infrarood verwarming? Je kan namelijk kiezen voor een plafondmontage of een wandmontage. Voor een wandmontage is de positiebepaling uiterst belangrijk. Onze verwarming installateur van Warmteshop kan je hierover advies geven, als ook een berekening maken.

Het is het beste om de infrarood verwarming zo te plaatsen dat het te verwarmen object (inclusief de muur of de tegenoverliggende vloer) op een afstand van 3 tot 4 meter kan worden bereikt.

Badkamer verwarming

Badkamer verwarming wandmontage

De badkamer verwarming van Warmteshop is dankzij de IP44 klasse geschikt voor montage in vochtige ruimtes. Voor een goede badkamer verwarming wandmontage zijn er pluggen en schroeven meegeleverd bij het installatiepakket. Lees voor de badkamer verwarming wandmontage altijd het instructieboekje even door.
Bij onze hoogwaardige panelen is een boorsjabloon meegeleverd.

Lees het complete artikel Verwarming installateur montage tips.

Elektrische verwarming wandmontage door Warmteshop

Elektrische verwarming wandmontage

Wil je een elektrische verwarming wandmontage laten uitvoeren? Dan is dat ook heel goed mogelijk door onze installatiedienst. De verwarming installateur van Warmteshop geeft je ook gelijk advies voer de beste positie van het warmtepaneel. Zodat je optimaal profiteert van de esthetiek en het rendement.

Wil je meer informatie over hoe werkt infrarood verwarming? Je kan voor een verwarming installateur contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische verwarming wandmontage of plafondmontage wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wat is het bereik van infraroodstralen vinden. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!