fbpx

Accumulatieverwarming voordelen en nadelen

Wat is accumulatieverwarming?

‘s Nachts zorgt accumulatieverwarming voor warmteopslag. Wie kiest voor elektrische verwarming moet investeren in radiatoren van hoge kwaliteit. Daardoor geniet je van meer warmtecomfort en energiebesparing.

accumulatieverwarming

In de nacht, wanneer het elektriciteitstarief lager is, laadt een accumulatieverwarming zich op. Deze opgeslagen energie gebruik je op de dag om je huis zonder gas te verwarmen. De opgeslagen warmte wordt verdeeld op piekuren, die meestal overdag en vroeg in de avond vallen. Dit is dus alleen aantrekkelijk als je een dal- en piekuren abonnement hebt bij je energieleverancier.

Wat zijn de voordelen en nadelen van accumulatie en wat is een beter alternatief voor accumulatoren?

Lees het complete artikel Accumulatieverwarming voordelen en nadelen.

Accumulatieverwarming vervangen door infrarood verwarming?

Wil je de accumulatieverwarming vervangen, dan is een zeer goed en eigenlijk een veel beter alternatief een infrarood verwarming. Infraroodverwarming, die energie bespaart, is een betere optie dan accumulatieverwarming. Elektrische accumulatieverwarming is een systeem dat de laatste jaren aanzienlijk is ingehaald door meer geavanceerde en inventieve technologieën.

Infrarood verwarming heeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig. Door de stralingswarmte bespaar je gelijk op het energieverbruik, omdat niet de lucht maar de objecten direct verwarmd worden. Ook profiteer je van een schoon binnenklimaat zonder luchtcirculatie. Prettig voor onder andere astmapatiënten en mensen met een allergie.

Accumulatoren vervangen door infrarood panelen

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel infrarood panelen

Wil je de accumulatoren vervangen door infrarood panelen? Neem dan zeker contact op met onze Infrarood Verwarming winkel. Wij leggen je alles uit voer zonder gas huis verwarmen met de aangename infraroodstraling. Voor iedere kamer hebben we geschikte infrarood panelen. Van badkamer verwarming tot woonkamer en keuken paneel.

Wil je meer informatie over accumulatieverwarming vervangen? Je kan voor de vervanging van accumulatie verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood panelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine meer lezen over de warme wereld van infraroodstraling, zoals Waarom kiezen voor een keuken paneel. Lees meer over infrarood verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!