fbpx

Wat is een spiegel verwarming?

Spiegel verwarming in de badkamer

Een spiegel verwarming is een infrarood paneel welke een licht verchroomd spiegeloppervlak bevat. Het paneel is 2,2 cm dik, waardoor het niet opvalt dat dit paneel een spiegel en verwarming in één is. Geschikt voor meerdere ruimtes, maar bovenal voor de badkamer.

spiegel verwarming

In de badkamer is een spiegel verwarming vrijwel een onmisbaar item. Want met een infrarood spiegel verwarming heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen. Daarnaast neemt het geen extra ruimte in beslag, want je monteert het eenvoudig boven de wastafel, waar nu de huidige spiegel hangt. Dankzij de IP44 klasse is de badkamer verwarming spatwaterdicht en veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Bovendien warmen de wanden ook op in de badkamer, waardoor schimmels verdwijnen. En bovenal is infraroodstraling ook nog eens gezond voor ons lichaam. Door de infraroodwarmte ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat.

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Infrarood spiegel Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming is helemaal duurzaam. Dit toestel straalt energiezuinige warmte uit en de goedkope led-verlichting zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer, slaapkamer, hal of kledingkamer. Een spiegel verwarming kan je namelijk in meerdere ruimtes plaatsen. Een design verwarming die multifunctioneel is.

Er zijn verschillende formaten spiegel infrarood panelen verkrijgbaar, vierkant of rechthoekig. Een kleine spiegel van 40×90 cm van 360 Watt tot een groot spiegelpaneel van 90×180 cm van 1725 Watt.

Lees het complete artikel Wat is een spiegel verwarming.

Meer weten over spiegel die niet beslaat?

Een spiegel die niet beslaat, dat wil je niet missen in de badkamer. Infrarood spiegels zie je dan ook vaak terug in wellness ruimtes, spa’s en de badkamerruimte.

Wil je meer informatie over spiegel verwarming? Je kan voor spiegel verwarming contact opnemen met onzeinfrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over spiegel die niet beslaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Lees ook onze tips bij verwarming installeren in ons infrarood verwarming magazine. Lees meer over infrarood panelen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!