fbpx

7 vragen over IR panelen badkamer

FAQ over IR panelen badkamer

Alles wat je wilt weten over de infrarood verwarming proberen we in onze FAQ IR panelen badkamer te beantwoorden. We hebben de meest gestelde vragen met antwoorden eens op een rij gezet. Vragen over onze handdoekdroger, plafondverwarming badkamer en infrarood paneel spiegel komen allemaal aan bod.

infrarood paneel badkamer van Warmteshop IR panelen badkamer

#1 Hoe dik is een infrarood paneel spiegel?

Een infrarood paneel spiegel is slechts 2,2 cm dik. Het oppervlak van infrarood spiegels zijn gemaakt van ESG-veiligheidsglas (gehard glas). Je hangt het warmtepaneel op de huidige plek van de badkamer spiegel. Infrarood paneel spiegel is de oplossing voor nooit meer een beslagen spiegel te hebben na het douchen.

#2 Hoe monteer je een badkamer handdoeken beugel?

Infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de handdoekdroger. Aan dit warmtepaneel kan je een badkamer handdoeken beugel toevoegen op ieder gewenst moment. Bij aankoop of later. De handdoekbeugel monteer je eenvoudig aan de handdoekdroger.

#3 Welke functies heeft een handdoekdroger badkamer?

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch

De handdoekdroger badkamer met infraroodstraling heeft drie functies:
1. Als infrarood verwarming: aangename infraroodwarmte.
2. Dient als handdoekdrager: een plek waar je de handdoeken ophangt.
3. Het is een handdoekdroger: in mum van tijd zijn de natte handdoeken weer droog (en warm).

#4 Wat zijn de voordeel van plafondpanelen badkamer?

Bij plafondpanelen badkamer is het warmtebereik groter dan bij een wandmodel. Daarnaast hoef je bij een infrarood plafondverwarming geen rekening te houden met de indeling van de ruimte. Als laatste voordeel van plafondpanelen badkamer is dat de vloer ook warm wordt, omdat de infraroodstralen naar beneden gericht zijn. Hierdoor heb je geen aparte badkamer vloerverwarming meer nodig.

#5 Zijn er extra kosten bij elektrische radiator kopen?

Nee, bij elektrische radiator kopen zijn er naast de aanschafprijs geen bijkomende kosten. Een infrarood verwarming heeft namelijk geen onderhoud nodig en de installatie is eenvoudig en snel me de bijgeleverde installatiekit. Je bespaart met elektrische radiator kopen met IR straling op het verbruik, onderhoud- en servicekosten.

#6 Bespaar je met bijverwarming badkamer op energie?

Ja, met een bijverwarming badkamer bespaar je zeker op het energie verbruik. Het geheim ligt namelijk in het samenspel van verschillende factoren. De opwarming van wanden en objecten zorgen voor een temperatuurstijging van zo’n 3 graden Celsius. Daarnaast heeft de bijverwarming IR paneel badkamer maar 5 tot 10 minuten nodig om op te warmen.

#7 Is elektrische radiator badkamer veilig?

Ja, de elektrische radiator badkamer van Infrarood Verwarming is veilig in een vochtige ruimte te gebruiken. De elektrische radiator badkamer is namelijk voorzien van een IP44 klasse, dat wil dat het IR paneel waterafstotend is.

Lees op ons infrarood magazine het complete artikel en de uitgebreide antwoorden op de 7 vragen over IR panelen badkamer.

Meer informatie over snelle verwarming badkamer

infrarood spiegel warmteshop IR panelen badkamer

Wens je meer informatie over verwarming badkamer te ontvangen? Of heb je nog andere vragen over infrarood panelen voor in huis? Neem dan contact op met onze infrarood deskundigen.

Wil je meer informatie over de IR panelen badkamer? Je kan voor panelen badkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over badkamer verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wattage berekenen infrarood kachel vinden. Lees meer over infrarood verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!