fbpx

Elektrische handdoekdroger wil je niet missen

Elektrische handdoekdroger in de badkamer

Een elektrische handdoekdroger voor in de badkamer is eigenlijk een onmisbaar. Allereerst is het zeer aangenaam warm als je badkamer betreedt. Je voelt namelijk gelijk de warme infraroodstraling op je huid en dat is prettig en zelfs gezond.

Ten tweede is het zeer prettig als je onder de douche vandaan komt en jij je in een warme en droge handdoek kan wikkelen. Dat is de combinatie van een elektrische handdoekdroger met infraroodstraling. Een 2-in-1 apparaat die zorgt voor een warmte badkamerruimte en ook voor warme en droge handdoeken.

Elektrische handdoekdroger

Handdoek droger infrarood paneel

Eigenlijk heeft een handdoek droger infrarood paneel nog een derde functie, namelijk als handdoeken drager. Aan het infrarood paneel is namelijk plek voor twee of drie beugels (afhankelijk van de afmeting) waar je de handdoeken handig aan kan ophangen.

Uitvoeringen handdoekrek verwarming met twee zones

De handdoekrek verwarming is verkrijgbaar in diverse type uitvoeringen en bestaat altijd uit twee zones.
Of het nu vrij eenvoudig is met een mat oppervlak zoals mat handdoekdroger zwart, elegant met glanzende glasfronten of bedrukt met een zelf gekozen foto afdruk.
De dual handdoek verwarming van de merken Ecaros of Welltherm bestaan uit twee delen. Het bovenste deel is de krachtige ruimteverwarming en wordt maximaal 120 graden Celsius. Het onderste deel van de infrarood verwarming heeft de functie om de handdoeken te drogen en wordt maximaal 70 graden Celsius.

Elektrische handdoekdroger van Warmteshop is veilig in de badkamer

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch

Dankzij de IPX4-klasse is de elektrische handdoekdroger spatwaterdicht. Daardoor mogen ze in zone 2 ruimtes gebruikt worden, zoals de badkamer of een wellness ruimte. Infrarood verwarming badkamer is daarom absoluut veilig te gebruiken in vochtige omgevingen.

Lees het complete artikel Elektrische handdoekdroger in de badkamer over de veiligheid en diverse mooie designs, zoals een handdoekdroger zwart of met foto. 

Infrarood badkamer verwarming

infrarood kachel zuinig Elektrische handdoekdroger

Naast de handdoekdroger badkamer kan je bij ons terecht voor andere infrarood badkamer verwarming. Zoals een plafondverwarming badkamer en infrarood badkamer spiegel met verwarming en verlichting. Een infrarood badkamer verwarming is ook verkrijgbaar als infrarood paneel met foto. De mogelijkheden zijn ongekend groot. Kom een keer langs in de showroom om de verschillende uitvoeringen te aanschouwen en de infraroodwarmte te voelen.

Wens je meer informatie over elektrische handdoekdroger? Je kan voor elektrische handdoekdroger contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische handdoekdroger wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine ook alles over 6x zuinig verwarmen met infrarood straling vinden. Lees meer over thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!