fbpx

Werking wifi thermostaat

Hoe werkt een wifi thermostaat

Je kunt elk infrarood paneel gemakkelijk afzonderlijk bedienen met behulp van een wifi thermostaat. Een wifi-thermostaat, vaak bekend als een slimme thermostaat, kan met een app op afstand worden bediend vanaf je smartphone of tablet. Deze slimme thermostaten helpen je het comfort in de woning te verhogen.

wifi thermostaat verwarming

De wifi thermostaat is een slanke thermostaat voor infrarood panelen. Je bedient deze via het hoofdstation, welke je op een geschikte plek in de kamer ophangt aan de muur of op de standaard neerzet. Ook kan je het bedienen via de App op je smart device. De communicatie verloopt via de wifi-verbinding, oftewel de internetverbinding.

De lithiumbatterij van de wifi-thermostaat kan worden opgeladen. Zo hoef je de batterijen niet te vervangen. Om het meeste uit je infrarood panelen te halen, raden we aan een thermostaat en een ontvanger te gebruiken. Daarmee kun je niet alleen de temperatuur naar wens aanpassen, maar ook de infrarood verwarming efficiënter laten werken.

Besparen met infrarood paneel en wifi thermostaat

Met een infrarood paneel welke je bedient via de wifi thermostaat bespaar je aanzienlijk op de verwarmingskosten. Door een thermostaatregeling te gebruiken staat de verwarming nooit meer onnodig aan. Je kan de programma’s van tevoren instellen en ben je vergeten het infrarood spiegel paneel in de badkamer uit te zetten toen je van huis vertrok? Geen probleem, deze zet je via je mobiele telefoon op afstand uit.

Een slimme thermostaat kopen voor jouw infrarood verwarming systeem is een slim idee, want het levert je een gemiddelde energiebesparing op van 22%. Naast energiebesparing geeft het een heerlijk wooncomfort. Lees het complete artikel Werking van wifi thermostaat.

Energiezuinig elektrische verwarming kopen bij Warmteshop

wifi thermostaat

Wil je ook energie besparen? Dan kan je bij Warmteshop een energiezuinige elektrische verwarming kopen welke je bedient met een thermostaat. Je kan kiezen uit verschillende soorten thermostaten, zoals de wifi thermostaat, maar ook een inbouw- of stekker thermostaat of een draadloze klokthermostaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over de werking van een wifi thermostaat ontvangen? Je kan voor een wifi thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over thermostaten wordt zo spoedig mogelijk beantwoord door Warmteshop. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over wat zijn de kosten elektrische verwarming woonkamer vinden. Lees meer over industriele verwarming en hoe je met je bedrijf kan besparen op de verwarmingskosten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!