fbpx

Hoe een magazijn zuinig verwarmen

Goedkoop magazijn verwarmen zonder gas

Een magazijn verwarmen zonder hoge kosten, is dat mogelijk? Jazeker, maar dan moet je wel nadenken over de manier hoe je een magazijn verwarmen wilt. Magazijnen, industriële hallen en loodsen zijn vaak koud, hoe komt dit? Het antwoord is vrij eenvoudig. Er was gewoon geen praktische manier om grote industriële ruimtes te verwarmen, tot vandaag de dag.

magazijn verwarming

Om het magazijn ook maar een beetje warmer te krijgen, moeten met een traditionele techniek bergen lucht worden verwarmd. Dat kost natuurlijk veel geld, omdat industriële panden vaak niet goed geïsoleerd zijn. De warmte lucht verdwijnt naar buiten.

Dit is niet langer het geval dankzij de vooruitgang van industriële infrarood heaters. Deze maken gebruik van de korte golf infraroodstraling, welke direct de werkplek of zone verwarmd. Bovendien zijn deze infrarood heaters niet gevoelig voor tocht of wind.

Infrarood verwarming magazijn

De oplossing voor goedkoop magazijn verwarmen is infraroodstraling. Het verwarmen van een magazijn met infrarood licht is een kosteneffectieve en efficiënte methode. In tegenstelling tot standaard verwarmingssystemen verwarmt infrarood verwarming de voorwerpen en mensen in de ruimte in plaats van de lucht. Dit wordt bereikt door het gebruik van kortgolvige infrarood stralingswarmte, afgekort ir-a.

Gebruik industriële verwarming voor magazijn verwarmen

loods verwarming

Industriële verwarming met infrarood is een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing om je magazijn te verwarmen. Infrarood heaters zijn namelijk uitstekend geschikt om een specifiek gebied of ruimte te verwarmen. Dat wil zeggen, waar de werknemers werken zonder de rest van het magazijn te verwarmen.

Bovendien verbetert een industriële verwarming de werkomstandigheden van zowel je personeel als van jezelf. Omdat er geen onnodige verspilling is, is infraroodverwarming energiezuiniger dan luchtblazers.

Voordelen infrarood paneel magazijn

 • Energie besparing door lage verbruikskosten.
 • Direct vol vermogen met infrarood paneel magazijn
 • Geen opwarmtijd nodig.
 • Zuinige zone verwarming met hoge temperatuur.
 • Zeer betrouwbare en gezonde warmte.
 • Eenvoudig temperatuur bedienen.
 • Snelle en makkelijk te monteren.
 • Geen onderhoud.
 • Reuk- en geluidloos.
 • Comfortabele warmte.
  .

Wil je meer weten over de voordelen van infrarood paneel magazijn? Lees dan het complete artikel Goedkoop magazijn verwarmen zonder gas.

Advies over magazijn verwarming

Heb je advies nodig over welke magazijn verwarming het beste in jouw industriële ruimte past? Kom dan bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs.

Wil je meer informatie over magazijn verwarmen? Je kan voor magazijnen, loodsen en andere indsutriele ruimtes verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over industriele verwarming met infrarood vinden.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!