fbpx

Wat voor soort verwarming badkamer elektrisch zijn er

Soorten verwarming badkamer elektrisch

De ochtenden worden steeds kouder, en dat merk je ook als je de badkamer ’s morgens betreedt. Een verwarming badkamer elektrisch zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt in de badkamerruimte. Binnen 5 tot 12 minuten warm en verkrijgbaar in prachtige design warmtepanelen. Er zijn verschillende soorten badkamerverwarming, welke op elektriciteit werken en infraroodstraling geven. Want infrarood verwarming badkamer is de beste oplossing om de badkamer snel, energiezuinig en comfortabel warm te krijgen.

hoeveel watt infrarood paneel badkamer verwarming badkamer elektrisch

We bespreken de volgende soorten badkamerverwarming:

  • Handdoekdroger
  • Badkamerspiegel met verlichting
  • Infrarood plafondverwarming

Handdoekdroger badkamer

De handdoekdroger badkamer is een infrarood verwarming die twee functies heeft: als infrarood kachel en handdoekdroger. Het verwarmingspaneel van de handdoekdroger badkamer is verdeeld over twee zones. De ene zone is een pure infrarood verwarming met een temperatuur die 115 graden Celsius kan bereiken. De droogfunctie in de andere helft heeft een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Dit deel wordt gebruikt voor het drogen en opwarmen van handdoeken.

Verlichting spiegel badkamer

Een verlichting spiegel badkamer paneel is een infrarood verwarming met led-lichten. De led verlichting bedien je bovendien apart van de infrarood kachel. Deze spiegelverwarming is slechts 2,2 cm dik en neemt dus weinig ruimte in. Daarnaast heeft de verwarming badkamer elektrische met verlichting slechts één aansluitpunt nodig, wat echt handig is.

Onzichtbare infrarood paneel plafond

Een infrarood paneel plafond is een ideale oplossing als je geen ruimte aan de wand hebt voor een warmtepaneel. Je hoeft ook niet na te denken over de indeling van de ruimte. Omdat de infraroodstralen van bovenaf komen, wordt bovendien ook de vloer verwarmd.

Lees het complete artikel Soorten verwarming badkamer elektrisch, waar we de drie verschillende soorten infrarood panelen voor de badkamerruimte verder toelichten.

Meer informatie over infrarood verwarming badkamer prijs

Infrarood verwarming plafond badkamer

De infrarood verwarming badkamer prijs is laag. Al vanaf 150 euro heb je een klein warmtepaneel voor in deze ruimte. Een verwarming badkamer elektrisch is een must. Het enige probleem met een fantastische, goedkope en gezonde infrarood kachel is dat je de ruimte niet wilt verlaten. De rustgevende warmtestralen op je huid zijn zowel ontspannend als helend.

Wil je meer informatie over verwarming badkamer elektrisch? Je kan voor badkamerverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische verwarming met infraroodstraling wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over is infrarood licht schadelijk voor mensen vinden. Lees meer over thermostaten om de IR panelen mee te bedienen.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!