fbpx

Bespaar geld met thermostaat draadloos

Draadloos thermostaat voor infrarood verwarming

Een draadloos thermostaat heeft het voordeel dat je geen snoeren meer hebt in de woonkamer, badkamer of andere ruimte waar je de infrarood verwarming gebruikt. Een draadloze thermostaat communiceert met de infrarood panelen via een bluetooth of internetverbinding van het hoofdstation.

wifi thermostaat verwarming draadloos thermostaat

Je bedient de infrarood verwarmingspanelen afzonderlijk van elkaar via het hoofdstation of middels de app op je mobiele telefoon. Communiceert de thermostaat met wifi, dan kan je deze ook op afstand bedienen. Handig als je bijvoorbeeld ’s morgens vroeg toen je naar je werk ging vergeten bent om de badkamer verwarming uit te zetten. Eenvoudig via de app zet je deze alsnog uit.

Thermostaat infrarood paneel: 22% besparing

Wist je dat je met je een thermostaat verwarming zo’n 22% bespaart op de verwarmingskosten? Dat boven op de besparing die het je al oplevert om je woning zonder gas te verwarmen met infrarood panelen.

Iedere graad dat je de draadloos thermostaat naar beneden stelt, bespaar je al 6% op het verbruik. Gemiddeld ligt de besparing op het verbruik met infrarood paneel tussen de 30 tot 50%. En daar komt dan nog eens de 22% bij die het je bespaart als je een infrarood paneel met draadloos thermostaat gebruikt. Bovendien heb je geen onderhoudskosten op een infrarood paneel.

Lees het complete artikel draadloos thermostaat bespaart geld.

Infrarood verwarming met thermostaat kopen

Wil je een infrarood verwarming met thermostaat kopen? Dan kan je kiezen uit:

  • infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat
  • draadloze thermostaat
  • plug & play oftewel een stopcontact thermostaat (ook wel stekker thermostaat genoemd)
  • wifi thermostaat
  • slimme thermostaat (leert van jouw verwarmingsgedrag)
  • thermostaat met bewegingsmelder.
    .

wifi thermostaat

Wil je meer informatie over draadloos thermostaat? Je kan voor thermostaat verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarming met thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over soorten verwarming badkamer elektrisch vinden. Lees meer over thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!