Goedkoop loods verwarmen zonder gas

Hoe goedkoop loods verwarmen

goedkoop loods verwarmen

Hoe kan je als ondernemer goedkoop loods verwarmen? Dat is een vraag die we vaak horen, zeker nu met de torenhoge gasprijzen. Toch kan je goedkoop loods verwarmen met elektriciteit als voeding. Hoe? Middels infrarood verwarming.

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij voor zeker 93% de energie wordt omgezet in warmte. Daarnaast kan je met infrarood stralers heel gericht een werkplek of zone in de loods verwarmen. Het is daarom niet nodig om de hele ruimte van warmte te voorzien. Bovendien is infraroodstraling niet gevoelig voor tocht.

Infrarood paneel als industriele verwarming

De industriele verwarming die goedkoop loods verwarmen kan, werkt altijd met stralingswarmte. Door de directe warmte worden objecten warm, die ook nog eens de warmte lang vasthouden. Daarnaast weerkaatsen de stralen op deze objecten en geven de warmte opnieuw af aan de ruimte.
De warmtestralers van Infrarood Verwarming zijn voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

Voordelen elektrische verwarming loods

loods verwarmen

Elektrische verwarming loods kan heel gericht de werkplekken verwarmen in een loods. Of de goederen die er zijn opgeslagen. Je hoeft dus niet de hele ruimte te voorzien van warme. Dit bespaart je enorm op de stookkosten.

Het verwarmen van industriële panden met elektrische warmtestralers is een investering in de toekomst. De benodigde energie kan tevens duurzaam worden opgewekt. Maar het belangrijkste is dat de industriële gebouwen niet door vocht worden aangetast en dus beter in conditie blijven. Daarnaast ontstaat er binnen een gezonder klimaat voor de werkende mensen.

Meer weten over infrarood verwarming loods

Infrarood verwarming loods is de manier om goedkoop industriële ruimte te verhitten. Duurzaam, laag energieverbruik, gerichte warme, geen onderhoudskosten, eenvoudige installatie, geen hoge investering in de aanschaf. En bovendien geen opwarmtijd, dus instant warmte zodra je de elektrische verwarming aanzet. Lees het complete artikel goedkoop loods verwarmen waar we dieper op alle onderwerpen ingaan.

Wil je meer informatie over goedkoop loods verwarmen? Je kan hiervoor contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over goedkoop loods verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan op ons infrarood verwarming magazine ook alles over goedkoop magazijn verwarmen zonder gas vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!