fbpx

Energie besparen met stopcontact verwarming

Vragen over stopcontact verwarming

Energie-efficiënte stopcontact verwarming in de vorm van infrarood verwarming heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Het is schoon, groen en kan je enorm helpen je energieverbruik te verminderen als je het op de juiste manier gebruikt. Maar het is nog steeds een relatief nieuwe technologie en, net als elektrische radiatoren en andere nieuwe vormen van elektrische verwarming, zijn veel mensen er natuurlijk nieuwsgierig naar.

We geven antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen die we bij Infrarood Verwarming krijgen. Denk je eraan te investeren in nieuwe energiebesparende verwarmingstechnologie? Lees dan zeker verder.

Heb ik een elektricien nodig om mijn nieuwe infrarood verwarmingspanelen te installeren?

infrarood paneel slaapkamer 2022 stopcontact verwarming

Dat hangt af van hoe je de infrarood verwarmingspanelen wilt installeren. Al onze infrarood panelen worden compleet geleverd met alles wat je nodig hebt om ze te installeren en meteen te gebruiken. De stopcontact verwarming heeft zelfs een standaard 3-polige stekker aan het eind van het netsnoer, zodat je letterlijk de stekker erin kunt steken en aan de slag kunt. Veel mensen gebruiken hun infrarood verwarmingspanelen op deze manier, en monteren het infrarood paneel gewoon boven of bij het stopcontact om de draad te verbergen en de mooie uitstraling te behouden.

Vergt infrarood paneel veel muurruimte? Zien ze er niet slecht uit?

Infrarood paneel ziet er helemaal niet slecht uit, maar kan juist bijdragen aan de esthetiek van je huis. Infrarood verwarming badkamer kun je omtoveren tot een spiegel. Een infrarood paneel woonkamer kun je laten lijken op schilderijen of met familiefoto’s. Of je kunt zelfs besluiten er gewoon patronen of kleuren op te laten bedrukken, zodat ze opgaan in de rest van de kamer.

De mogelijkheden met infraroodpanelen zijn eindeloos.

Wat is een infrarood paneel met stopcontact thermostaat

Infrarood paneel met stopcontact thermostaat is een warmtepaneel waarbij je de temperatuur eenvoudig regelt via de stopcontact thermostaat. Een stopcontact verwarming werkt heel simpel. Je monteert het warmtepaneel aan de wand of plafond en steekt de stekker in het stopcontact.

Wat is badkamerspiegel met verwarming en verlichting en stopcontact?

infrarood spiegel warmteshop IR panelen badkamer

Een badkamerspiegel met verwarming en verlichting en stopcontact is een stopcontact verwarming die zowel warmte als verlichting afgeeft. Je geniet van gezonde infrarood warmte in de badkamer en duurzame led-verlichting. De aansluiting is eenvoudig via één stekker in het stopcontact, maar je kan de twee elementen wel apart van elkaar bedienen.

Lees het complete artikel Stopcontact verwarming bespaart energie, waar we dieper ingaan op bovenstaande vragen. En ook andere meestgestelde vragen over infrarood verwarming beantwoorden.

Beste stopcontact verwarming

Ben je op zoek naar de beste stopcontact verwarming? En wil je meer informatie over stopcontact verwarming? Je kan voor stopcontact verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarmingdeskundigen. Elke vraag over stopcontact verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood verwarming leen, bijvoorbeeld goedkoop loods verwarmen. Lees meer over thermostaten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!