fbpx

Mobiele infrarood verwarming voor thuiswerken

Mobiele infrarood verwarming voor thuis

mobiele infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming heb je het thuis op je werkplek heerlijk warm, zonder dat het veel geld kost. Deze elektrische kachel verwarmt namelijk alleen de zone waar jij aan het werk bent. Je hoeft dus niet de hele kamer of ruimte te verwarmen.

Als je bijvoorbeeld in de woonkamer een thuiswerkplek hebt gecreëerd, dan hoef je dus niet de hele ruimte te verhitten. Alleen het gedeelte waar je aan het werk bent. Dit scheelt je aanzienlijk in de stookkosten. De zone verwarming is één van de grote voordelen van een infrarood kachel. Hoe werkt een mobiele infrarood verwarming en wat zijn de mogelijkheden?

Infrarood paneel op standaard

Een infrarood paneel hang je doorgaans op aan de muur of het plafond. Met een mobiele infrarood verwarming zet je deze op een speciaal daarvoor gemaakte standaard op wieltjes of een stevige voet. De standaard met wieltjes heeft het voordeel dat je de kachel eenvoudig kan verrijden. Maar ook de stevige voet is mobiel te verplaatsen.

Welke soort infrarood verwarming mobiel zijn er?

mobiele kachel

Bij Infrarood Verwarming heb je de keuze tussen drie merken voor de infrarood verwarming mobiel:
1. Welltherm: Duitse hoogstaand merk welke een standaard aanbiedt met wieltjes. Je kan de standaard aanpassen naar de grootte van het mobiele infrarood paneel. Zeer handig voor thuis, maar ook op kantoor.
2. Ecaros infrarood verwarming mobiel: voor deze Duitse infrarood panelen kan je kiezen voor een stevige voet waar je het warmtepaneel in plaatst.
3. Alkari warmtepaneel: voor het Duitse Alkari gebruik je dezelfde elegante voet die je voor het Ecaros paneel gebruikt. Met de handige handvatten aan de zijkant kan je het warmtepaneel eenvoudig verplaatsen.

Infrarood bureau verwarming: warme benen en voeten

Nooit meer koude benen en voeten met een mobiele infrarood verwarming onder het bureau. Een infrarood bureau verwarming is zeer zuinig en efficiënt in verbruik. Het slanke paneel is slechts 0,5 cm dik en heeft een afmeting van 60×30 cm. Slecht 150 Watt verbruikt dit elektrisch kacheltje, waarmee deze met gemak een 1500 watt elektrische kachel met convectie vervangt.

Mobiele kachel voor thuiswerkers

Een mobiele kachel kan je overal in huis plaatsen. Bij het bureau, in de woonkamer, keuken; overal waar de warmte gewenst is. Een mobiele kachel heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal in huis kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de mobiele verwarming eenvoudig te verplaatsen is. Lees het complete artikel Mobiele infrarood verwarming voor thuiswerkers.

Wil je meer informatie over mobiele infrarood verwarming? Je kan voor mobiel kacheltje contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over verwarmen met infraroodstraling wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over stopcontact verwarming bespaart energie vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen welke je ook als mobiele kachel kan inzetten.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!