fbpx

Altijd warm met elektrische bijverwarming woonkamer

Elektrische bijverwarming woonkamer is altijd warm

infrarood-paneel-poster-woonkamer elektrische verwarming woonkamer Elektrische bijverwarming woonkamer

Is het in de woonkamer kil als je de verwarming aan hebt? De oplossing is een elektrische bijverwarming woonkamer die met infraroodstraling werkt. Met een infrarood verwarming als bijverwarming heb je het altijd comfortabel warm. En is bovendien ook nog eens zuinig in verbruik.

Als je in de living zit wil je het niet koud hebben. Is de hoofdverwarming die je nu hebt niet voldoende? Dan helpt het om een elektrische bijverwarming woonkamer te plaatsen. Infrarood verwarmingspaneel is binnen 10 minuten warm, geeft heerlijke directe warmte waar jij het wilt hebben. En is bovendien zeer zuinig in verbruik.

Een elektrische bijverwarming woonkamer is ook zeer goed te combineren met een vloerverwarming of een warmtepomp die te koud is.

Hoe werkt warmtepaneel woonkamer

Een warmtepaneel woonkamer werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verhit. Infrarood verwarming werkt anders. De IR straling van een warmtepaneel woonkamer is te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de zeer aangename warmte je huid binnendringen.

De infraroodstralen weerkaatsen overal op, zoals de meubels, muur en vloer. Van alle kanten voel je de warmte. Er komt bij deze elektrische verwarming geen luchtcirculatie aan te pas. Schoon binnenklimaat en gezonde aangename warmte.

Infrarood verwarming woonkamer modellen

Infrarood verwarming plafond infraroodstralen Elektrisch verwarmen of gas

De infrarood verwarming woonkamer zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Deze elektrische bijverwarming woonkamer kan je kopen in een glazen of metalen verwarming.
Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook een neutraal wit paneel is enorm mooi. Maar wat dacht je van een krijtbord verwarming woonkamer, welke je met echt krijgt beschrijft. Of een infrarood verwarming schilderij die je kan laten bedrukken met elk patroon of beeld wat je wilt? Bekijk de diverse uitvoeringen in de online winkel of een showroom van Warmteshop.

Beste elektrische bijverwarming woonkamer

De beste elektrische bijverwarming woonkamer is bij Infrarood Verwarming verkrijgbaar in diverse afmetingen en wattages. Geschikt voor wand- en plafondmontage. Een mobiele verwarming is ook een perfect oplossing om een ruimte te voorzien van extra warmte. Eenvoudig te verplaatsen en mooi om te zien, want het oog wil ook wat. Lees het complete artikel Lekker warm met elektrische bijverwarming woonkamer.

Wil je meer informatie over elektrische bijverwarming woonkamer? Je kan voor zonder gas verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrisch verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over is verwarming elektrisch veilig vinden. Lees meer over hybride verwarmingspanelen,welke convectie- en stralingswarmte combineert.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!