fbpx

Energiezuinige elektrische verwarming versus gasverwarming

Hoe energiezuinige elektrische verwarming superieur is aan gasverwarming

energiezuinige elektrische verwarming

Waarom kiezen voor een energiezuinige elektrische verwarming en niet voor een gasverwarming? Nu het kouder begint te worden en het weer verslechtert, is het belangrijk dat je huis warm en gezellig is. Dit betekent dat je het juiste verwarmingssysteem moet kiezen – idealiter een die energiezuinig is, je geld bespaart en je volledige controle geeft. Een energiezuinige elektrische verwarming is eenvoudigweg de beste keuze die er is. En om een hele reeks redenen een veel betere optie is dan een gasverwarming.

In ons blog bekijkt het Infrarood Verwarming team de verschillen tussen energiezuinige elektrische verwarming en gasverwarming. En waarom een elektrische kachel altijd de winnaar is.

Waarom kiezen voor elektrische verwarming?

De mogelijkheden voor elektrische verwarming zijn eindeloos – of het nu gaat om accumulatieverwarming, warmtepomp of infrarood verwarming. Ze produceren geen kooldioxide en bevorderen een betere luchtkwaliteit in huis. Economisch gezien zijn ze een slimme keuze omdat ze lage tot geen onderhoudskosten hebben, in tegenstelling tot dure boilers. Bovendien hebben de energiezuinige elektrische verwarming systemen zoals die van Infrarood Verwarming slimme verwarmingsregelingen.

Nadelen van gasverwarming

Aan de andere kant heeft gasverwarming tal van nadelen. In de eerste plaats is het een minder milieuvriendelijke keuze, omdat gasketels fossiele brandstoffen gebruiken. Dit draag aanzienlijk bij aan de opwarming van de aarde en de klimaatverandering. Bovendien hebben gasverwarming ketels regelmatig onderhoud nodig en dat kan na verloop van tijd tot aanzienlijke kosten leiden. Lees het complete artikel Energiezuinige elektrische verwarming vs gasverwarming, waarin we nog meer toelichten over de verschillen tussen een gasverwarming en elektrische kachel.

Efficiënte infrarood verwarming Warmteshop

wat is een infrarood paneel elektrisch verwarmen infrarood gezondheid energiezuinige elektrische verwarming

Warmteshop levert zuinige infrarood verwarming systemen. Wij kunnen we alle huiseigenaren voorzien van innovatieve en zuinige elektrische verwarming systemen die geen onderhoud of service nodig hebben, volledig efficiënt zijn en draadloze bedieningstechnologieën bieden. Warmteshop levert in Duitsland ontworpen en geproduceerde infrarood verwarming warmtepanelen, die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en efficiëntie.

Beste elektrische verwarming infrarood kopen

De beste elektrische verwarming infrarood kan je kopen bij Warmteshop. Onze beste elektrische verwarming infrarood wordt bovendien geleverd met 2 tot 5 jaar garantie en zullen ze de tand des tijds doorstaan. Met een groot aantal uitstekende beoordelingen van eerdere klanten kun je er zeker van zijn dat je in veilige handen bent als je kiest voor een van onze infrarood kachels.

Als je meer wilt weten over onze energiezuinige elektrische verwarming, neem dan contact op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, je meer details te geven over onze energiezuinige elektrische verwarming en je wensen nader te bespreken. Je kunt ook het online formulier op onze infrarood verwarming website invullen, dan nemen we snel contact met je op. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine onze 4 Tips besparen op elektrische radiator verbruik lezen. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!