fbpx

Beslagen spiegel voorkomen met infrarood verwarming spiegel

Infrarood verwarming spiegel voorkomt condens

Een beslagen spiegel voorkomen? Dat is mogelijk dankzij de revolutionaire technologie van een infrarood verwarming spiegel. Nooit meer condens op je spiegel in de badkamer. Een spiegel beslaat wanneer de ruimte vochtig, waarbij het vocht neerslaat op de koudste oppervlakken. Een spiegel is gemaakt van glas en deze is dus kouder dan de luchttemperatuur. De oplossing voor condensvrije spiegels is heel eenvoudig: een infrarood verwarming spiegel. Het oppervlak is namelijk warmer dan de lucht, waardoor er geen condens op neervalt.

Spiegel infrarood verwarming badkamer

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood spiegelverwarming infrarood verwarming spiegel

Als je een warme douche neemt, heb je waarschijnlijk wel eens opgemerkt dat de verwarmde damp zich aan de muren hecht en dan naar beneden valt. Dat is erg onhandig, en het vergroot de kans op schimmelgroei. Dit effect wordt niet bereikt bij gebruik van een spiegel infrarood verwarming badkamer.

Hoe ziet een infrarood spiegelverwarming er uit?

Een infrarood spiegelverwarming is een warmtepaneel waarvan het oppervlak gemaakt is van verhard veiligheidsglas. Een infrarood spiegelverwarming is slechts 2,2 cm dun, waardoor deze eenvoudig en strak aan de wand gemonteerd kan worden. Aan de achterkant zit de aansluiting voor de elektra. Je kan de spiegel met verwarming direct aansluiten via de stekker in het stopcontact of rechtstreeks op de elektra-aansluiting. Ook kan je kiezen voor een spiegel met verwarming en verlichting. Of kies een andere badkamer verwarming in de vorm van een handdoekdroger.

Badkamerspiegel gamma van Warmteshop

infrarood spiegel warmteshop IR panelen badkamer elektrische radiator verbruik

Het badkamerspiegel gamma is zeer divers bij Warmteshop. Je kan onze infrarood spiegels verkrijgen in verschillende afmetingen en vermogens. Kies voor een kleine infrarood verwarming spiegel van 40×90 cm en 360 watt is. Deze is geschikt voor kleine badkamers. Heb je een grote ruimte te verwarmen? Dan kan je ook een groter infrarood paneel kiezen van 60×150 cm van 1000 watt.

Lees het complete artikel Infrarood verwarming spiegel voorkomt condens, waar we verder ingaan op de dit onderwerp.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming spiegel? Je kan voor ons badkamerspiegel gamma contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegel wordt zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over energiezuinige elektrische verwarming vs gasverwarming vinden. Lees meer over infrarood panelen en badkamer verwarming van Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!