fbpx

Energie besparen met infrarood heater

Infrarood heater bespaart energie zonder warmteverlies

Infrarood heater technologie is een natuurlijke verwarming met energiebesparing en zonder warmteverlies. Een infrarood verwarming werkt als het zonlicht: het verwarmt zachtjes mensen, vloeren, muren en andere voorwerpen. De belangrijkste voordelen van infrarood warmtepanelen is de snelle warmte en een comfortabele kamertemperatuur. Met als resultaat een hogere energie-efficiëntie en geldbesparing. Vooral nu de gasprijs dit jaar zo explosief is gestegen

Zo resulteert IR verwarming in meer comfort en energiebesparing met beperkt warmteverlies. De vermindering van het warmteverlies kan oplopen tot 45-50% bij gebruik van infrarood verwarming in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden zoals airconditioning, warmtepomp, gasverwarming zoals cv-ketel.

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood spiegelverwarming infrarood verwarming spiegel infrarood heater

Infrarood heater meest milieuvriendelijke verwarming

Bovendien is infrarood heater de meest milieuvriendelijke en natuurlijke verwarmingsmethode voor het dagelijks leven. Het resultaat is dat de vaste voorwerpen warmte opslaan, geleiden en weer doorgeven aan de ruimte.

Infrarood verwarmingstechnologie maakt gerichte verwarming van voorwerpen mogelijk door infraroodstralen op gekozen plaatsen te richten. Thermische straling in de vorm van golven wordt, evenals lichtstraling, niet door de lucht geabsorbeerd. Daardoor bereiken de infraroodgolven alle beoogde oppervlakken en personen die in het bereik liggen. Doordat infrarood heater met name voorwerpen en oppervlakken verwarmt, voelt de warmte ook behaaglijk bij lagere luchttemperaturen.

Infrarood verwarmingen kopen bij Warmteshop

Infrarood verwarmingen kopen doe je bij Warmteshop. Infrarood verwarmingen zorgen voor maximale energie-efficiëntie, zonder warmteverlies aan de achterkant. Bij gebruik van infrarood paneel met thermostaat treden kostenbesparingen op dankzij de IR verwarmingstechnologie, draadloze thermostaat en de mogelijkheid om het schema en de temperatuur in de applicatie via een smartphone aan te passen. Evenals de optie om de ingestelde temperatuur te handhaven. IR paneel werkt alleen als het echt nodig is. Zodra de ingestelde kamertemperatuur bereikt is, schakelt het warmtepaneel uit.

welke verwarming kiezen zuinig verwarmen infrarood heater

Infrarood verwarmingen kopen doe je bij Warmteshop. Lees het complete artikel infrarood heater bespaart op energiekosten.

Wil je meer informatie over infrarood heater? Neem dan contact op met onze infrarood verwarmingdeskundigen. Elke vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons IR verwarming magazine alles over Is warmtepaneel infrarood zuiniger dan warmtepomp verbruik lezen. Bekijk ook eens onze terrasverwarmer, zodat je het buiten in de tuin of op het balkon ook altijd heerlijk warm hebt.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!