fbpx

Energiezuinige verwarming met led-verlichting

Gemeenschappelijke ruimtes met energiezuinige verwarming en led-verlichting

Eén van de zaken die bijdragen aan de servicekosten zijn de gemeenschappelijke ruimtes. Of het nu gaat om energiezuinige verwarming, verlichting, beveiliging of decoratie, gemeenschappelijke ruimtes dragen aanzienlijk bij aan je servicekosten. Als ook de indruk die het gebouw wekt bij de bewoners en bezoekers.

Het mooi verlichten van een gemeenschappelijke ruimte is vaak iets waar niet aan gedacht wordt. Maar mooi en zuinige led-verlichting voor een gemeenschappelijke ruimte maakt een enorm verschil. Het gaat niet alleen om de indruk die het maakt of de kosten die het bespaart. Maar het kan ook van invloed zijn op de veiligheid van zowel bewoners als bezoekers.

energiezuinige verwarming led verlichting

Hoe zuinig is infrarood verwarming en led?

Infrarood verwarming bespaart tot wel 50% op de verwarmingskosten als je deze vergelijkt met een gasverwarming. Wanneer je gebruikt maakt van een thermostaat kan de besparing nog eens oplopen tot een extra 22%.

Led-verlichting gaat tussen de 6 en 30 keer langer mee dan gloei-, halogeen- of spaarlampen. Hoewel de led-verlichting iets duurder is in de aanschaf, zorgt de lange levensduur ervoor dat je op termijn stukken goedkoper uit bent.

Zuinige elektrische verwarming infrarood

Tot slot moeten we bedenken hoe we deze gemeenschappelijke ruimtes zuinig verwarmen. Dit is belangrijk voor zowel comfort als onderhoud. Maar traditionele kachel op basis van convectie in gemeenschappelijke ruimten kan een aanzienlijke kostenpost zijn en onaangename benauwde lucht en stof veroorzaken. Wat is dan de oplossing?

Infrarood verwarming van Warmteshop is de oplossing voor zuinig verwarmen van gemeenteschappelijke ruimtes. De zuinige elektrische verwarming infrarood levert directe warmte en verwarmt mensen en voorwerpen daardoor rechtstreeks.

Verwarmen zonder gas

goedkoop verwarmen zonder gas energiezuinige verwarming

Verwarmen zonder gas doe je met de energiezuinige verwarming van Warmteshop. Het is heerlijk warm en kosten efficiënt. En bovendien zorg je ook voor een gezond binnenklimaat: geen stof, geen schimmels en een perfecte luchtvochtigheid.

Infrarood verwarming kan worden verborgen in spiegels of aan het plafond worden gemonteerd. En biedt een echte verbetering voor zowel de inrichting als het comfort in gemeenschappelijke ruimtes. Verwarmen zonder gas is goedkoper en ook duurzamer; geen CO2 uitstoot in combinatie met groene energie. Lees het complete artikel energiezuinige verwarming en led-verlichting.

Wil je meer informatie over energiezuinige verwarming? Je kan voor energiezuinige verwarming en verwarmen zonder gas contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over energiezuinig verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op het IR-verwarming magazine van Warmteshop alles over infrarood heater bespaart op energiekosten vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!