fbpx

Krijtbord keuken verwarming is veelzijdig

Krijtbord keuken verwarming met echt krijt beschrijfbaar

Een krijtbord keuken verwarming biedt uitkomst voor zowel warmte als communicatie. Het mat zwarte infrarood paneel is namelijk met krijt te beschrijven. Net zoals een schoolbord, maar dan net wat anders. Want uit het krijtbord keuken komt ook nog eens infraroodwarmte.

infrarood paneel keuken krtijtbord infrarood paneel verwarming krijtbord keuken

Ondanks zijn hoge warmteafgifte is de krijtbord keuken verwarming slechts enkele centimeters diep. De tientallen jaren ervaring van Warmteshop in de productie van IR verwarmingssystemen met een optimale warmtestraling die lijkt op die van een tegelkachel:

  • nooit last van rondzwevende stofdeeltjes;
  • geen temperatuurverschillen tussen vloer en plafond;
  • alleen gelijkmatige verwarming van alle vaste objecten in de ruimte met stralingswarmte.

Laat de infrarood verwarming voor je spreken

Infrarood verwarming in krijtbord-uitvoering heeft mat een zwart oppervlak. Eenvoudig te bevestigen als een foto en zo warm als zonnestralen. De oplossing voor communicatie en verwarming in één. Een radiator met ingebouwd schoolbord voor keukens, kantoor of restaurant. De geavanceerde infraroodtechnologie maakt deze infrarood verwarming stijlvol en duurzaam. Je beschrijft het zwarte oppervlak met echt krijt.

Krijtbord kopen bij Warmteshop

krijtbord keuken krijtbord kopen

Wil je een zwarte verwarming in de uitvoering krijtbord kopen? Dan kan je terecht bij Warmteshop. Ideaal als krijtbord verwarming in de keuken, kinderkamer, kantoor of voor de horeca. Ook wellness centra kunnen een krijtbord kopen, aangezien deze infrarood verwarming IP44 klasse bescherming heeft. Wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Lees het complete artikel Veelzijdige krijtbord keuken verwarming, waar we verder ingaan op deze uitvoering van een verwarmingspaneel.

Wil je meer informatie over krijtbord keuken? Je kan voor een zwarte verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over onze warmtepanelen wordt zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over 7 elektrische badkamerverwarming voordelen vinden, welke ook gelden voor de krijtbord keuken verwarming. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste blogs

Infrarood verwarming van Warmteshop

Warmteshop is de markteleider in infrarood verwarming in België. Zoek je een oplossing voor gasloos verwarmen, dan is infrarood verwarming de zuinige elektrische verwarming voor in je huis. Koop een infrarood paneel!